Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vasile Dincu: Romania are 658 de milioane de euro din fonduri europene. Cea mai mare parte a lor va ajunge la administratia locala

România Liberă România Liberă,
Vasile Dincu: Romania are 658 de milioane de euro din fonduri europene. Cea mai mare parte a lor va ajunge la administratia locala

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Dincu, a declarat, joi, ca cea mai mare parte a banilor publici trebuie sa mearga spre administratia locala. continuă pe România Liberă

Profitul Raiffeisen Bank Romania a scazut cu 15 milioane euro

Raiffeisen Bank Romania a inregistrat un profit net de 98 de milioane euro, in 2015, fata de 113 milioane euro - valoarea profitului din 2014, au anuntat, ieri, reprezentantii bancii.

Premierul Ciolos lanseaza in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane euro din fonduri europene programul pentru clasa de mijloc de la sate

Premierul Dacian Cilos se va afla luni, 21 martie, in Alba unde va vizita comuna Ciugud, unde s-au investiti 16 milioane de euro din fonduri europene si va participa la lansarea pachetului de politici Clasa de mijloc la sate.

Vicepremierul Vasile Dincu, primit de principesa Margareta la Palatul Elisabeta

Chestiuni legate de agenda publica a Familiei Regale in tara si in Republica Moldova, precum si vizitele externe pentru sustinerea intereselor Romaniei au figurat pe agenda primirii, luni, la Palatului Elisabeta, a viceprim-ministrului Vasile Dincu de catre principesa Margareta, Custodele Coroanei.

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 10,8% in 2015, la 121,3 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 10,8% in 2015, la 3,3 miliarde de coroane cehesti 121,3 milioane euro), pe fondul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului 2014 a certificatelor verzi pentru.

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

Secretar de Stat in Transporturi, despre Master Plan: Pentru prima data cand Romania are coridoare de importanta internationala. Daca cineva ar schimba traseul coridoarelor este prevazuta pedeapsa cu inchisoarea

MasterPlanul general de Transport MPGT), documentul strategic care prezinta principalele proiecte de infrastructura pe care statul roman intentioneaza sa le implementeze pe urmatorii 15 ani, va fi dezbatut la final de martie intr-o ultima sedinta cu oficialii Comisiei Europene pana la o aprobare prin lege, a declarat Marcel Bolos, secretar de stat in ministerul Transporturilor intr-o conferinta organizata de Capital. Este pentru prima data cand Romania are coridoare de importanta internationala. Daca cineva ar schimba traseul acestor coridoare este prevazuta o pedeapsa cu privarea de libertate, a declarat Bolos.

Prima transa din banii europeni pentru spitalele regionale ar putea fi ceruta de Romania la toamna

Prima transa din cele 150 de milioane de euro puse la dispozitia Romaniei de Comisia Europeana pentru proiectul care vizeaza construirea a trei spitale regionale, in judetele Dolj, Iasi si Cluj, ar putea fi ceruta de Guvern in aceasta toamna, a declarat astazi vicepremierul Vasile Dincu, ministru al Dezvoltarii Regionale.

Immofinanz, pierdere de 146 milioane euro in primele trei trimestre ale anului 2015

Compania imobiliara Immofinanz a raportat un profit net de -146,1 milioane de euro in primele trei trimestre ale anului 2015-201616, fata de un profit de 123,8 milioane de euro obtinut in perioada similara a exercitiului 2014-2015, potrivit unui comunicat al companiei trimis redactiei.

Alstom le vinde germanilor trenuri de 115 milioane euro

Grupul francez Alstom va furniza 28 de trenuri diesel Coradia Lint pentru o companie germana. Valoarea contractului, incheiat cu Transdev, depaseste 115 milioane de euro. Trenurile urmeaza sa fie construite de catre Alstom in fabrica sa din orasul.

Renovarea cladirilor istorice din Bucuresti - investitii de peste 100 milioane euro in ultimii trei ani

Numarul investitorilor interesati sa cumpere cladiri istorice vechi, situate in zone ultracentrale din Capitala, pe care le renoveaza si le introduc in circuitul comercial a crescut in ultimul an, potrivit unei analize a companiei ESOP Consulting.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )