Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, aviz negativ in comisiile parlamentare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, aviz negativ in comisiile parlamentare

Ministrul propus la Lucrari Publice, Dezvoltare si Administratie, Ion Stefan, a primit marti aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului. continuă pe Adevărul

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern.

Scandal la audierea lui Ion Stefan pe ordonanta de descentralizare a fondurilor europene Ministrul Dezvoltarii a scris intr-un memoriu ca nu este exclusa oportunitatea UDMR de a cere autonomia Tinutului Secuiesc

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ dupa audierea de marti in comisiile reunite pentru Administratie Publica ale Senatului si Camerei Deputatilor. Audierea s-a lasat cu scandal dupa ce Daniel Suciu PSD), fostul ministru al Dezvoltarii, l-a acuzat pe Ion Stefan ca a desfiintat ordonanta privind descentralizarea fondurilor europene, propusa de ministrul Fondurilor Europene.

Marcel Vela, propus pentru Ministerul Afacerilor Interne in guvernul Orban 2, aviz negativ in comisiile parlamentare reunite

Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, a declarat luni, la audierile din comisiile parlamentare reunite, ca principalul sau scop il reprezinta cresterea increderii populatiei in institutiile din domeniul Ordine publica si Siguranta cetateanului, ceea ce impune continuarea unor masuri de eficientizare si modernizare a MAI.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Costel Alexe, aviz negativ in comisiile parlamentare:Cele mai mari hotii de paduri in ultimii 2 ani au fost in Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu

Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul Orban 2, este audiat in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. El a spus, printre altele, ca nu s-a pus nici macar o secunda problema sa desfiintarii garzilor forestiere.

Audieri ministri: Costel Alexe, propus la Ministerul Mediului, a primit AVIZ NEGATIV

Costel Alexe, renominalizat de Ludovic Orban pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, a primit, luni, aviz negativ in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost 17 voturi impotriva,.

Scandal la audierea lui Ion Stefan: Ministrul propus pentru Dezvoltare a primit aviz negativ (VIDEO)

Scandal la audierea, de marti, din comisiile de specialitate ale Parlamentului a lui Ion Stefan, ministrul propus la Dezvoltare in cabinetul Orban II. Dealtfel, Ion Stefan a primit aviz negativ in.

Ministrul Dezvoltarii vrea sa reduca personalul cu 300 de angajati

Ministrul demis si propus la Lucrari Publice, Dezvoltare si Administratie, Ion Stefan, a declarat marti, la audierile din comisiile parlamentare reunite, ca va fi continuat procesul de reorganizare prin reducerea functiilor politice cu 30%, de la 10 la.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Ministrul Justitiei, aviz negativ: PSD nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Ministrul interimar al Justitiei, Catalin Predoiu PNL), a primit aviz negativ, marti, in comisiile de specialitate reunite din Parlament, el declarand la finalul sedintei ca principalul subiect in legatura cu care PSD nu este de acord este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )