Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scandal la audierea lui Ion Stefan: Ministrul propus pentru Dezvoltare a primit aviz negativ (VIDEO)

B1 B1,
Scandal la audierea lui Ion Stefan: Ministrul propus pentru Dezvoltare a primit aviz negativ (VIDEO)

Scandal la audierea, de marti, din comisiile de specialitate ale Parlamentului a lui Ion Stefan, ministrul propus la Dezvoltare in cabinetul Orban II. Dealtfel, Ion Stefan a primit aviz negativ in. continuă pe B1

Scandal la audierea lui Ion Stefan pe ordonanta de descentralizare a fondurilor europene Ministrul Dezvoltarii a scris intr-un memoriu ca nu este exclusa oportunitatea UDMR de a cere autonomia Tinutului Secuiesc

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ dupa audierea de marti in comisiile reunite pentru Administratie Publica ale Senatului si Camerei Deputatilor. Audierea s-a lasat cu scandal dupa ce Daniel Suciu PSD), fostul ministru al Dezvoltarii, l-a acuzat pe Ion Stefan ca a desfiintat ordonanta privind descentralizarea fondurilor europene, propusa de ministrul Fondurilor Europene.

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern.

Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, aviz negativ in comisiile parlamentare

Ministrul propus la Lucrari Publice, Dezvoltare si Administratie, Ion Stefan, a primit marti aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Ministrul propus al Educatiei, acuzat ca foloseste fituici la audierea din comisiile din Parlament

Ministrul propus al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a primit reprosuri, marti, la audierea s.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii Nicolae Ciuca

Ministrul propus al Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a primit aviz favorabil din partea parlamenta.

De ce a ales-o ministrul Culturii pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi: Nu multa lume stie ca scrie poezii. Chiar marea actrita Maia Morgensten i-a recitat cateva versuri

Ministrul propus pentru portofoliul Culturii, Bodgan Gheorgiu, a primit aviz negativ in Parlament, cu 13 voturi impotriva, 9 voturi pentru si 2 abtineri. Gheorghiu le-a explicat parlamentarilor de ce a ales-o pe Irina Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi. Ministrul propus a spus ca Irina Rimes este un artist de succes care are 40 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Virgil Popescu, ministru propus pentru Economie, avizat favorabil in urma audierii din comisii(VIDEO)

Virgil Popescu, ministru desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri in Guvernul Orban II, a primit, marti, aviz pozitiv in urm audierii din comisiile de specialitate reunite ale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )