Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei anunta ca uzinele Dacia si Ford isi vor relua activitatea din 4 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Economiei anunta ca uzinele Dacia si Ford isi vor relua activitatea din 4 mai

Productia de autovehicule de la uzinele Dacia si Ford va reincepe pe data de 4 mai, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei: Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun

Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun, iar faptul ca scade pretul la pompa te ajuta pe moment dar nu este un semnal vis-a-vis de revenirea economiei globale si nationale, afirma Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Ministrul Economiei, despre efectele in Romania ale crizei petrolului american

Prabusirea pretului petrolului pe pietele americane este un semn prost pentru economia globala, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El mai afirma ca va scadea pretul titeiului de import, avand in vedere situatia petrolului american.

Ministrul Economiei: in Romania se vor produce peste un milion de masti zilnic

Virgil Popescu a declarat ca pana in data de 15 mai, la ridicarea starii de urgenta, in Romania vor fi produse peste un milion de masti zilnic.

Video-summitul european destinat relansarii economiei se anunta cu scantei

Cei 27 de lideri ai UE vor discuta, astazi, in al patrulea summit video de la inceputul crizei, pachetul de relansare economica pentru ca Uniunea Europeana sa iasa din criza dupa pandemia de coronavirus. Sefii de stat si de guvern par mai divizati ca niciodata privind solutiile pentru a scoate UE din recesiunea provocata de pandemia de coronavirus, ceea ce ii va obliga sa amane orice decizie de anvergura.

Ministrul Educatiei anunta doua scenarii: anul scolar prelungit cu o saptamana sau sa se termine cum era programat. Ce se intampla cu examenele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ca autoritatile vor lua o decizie privind reluarea cursurilor in scoli, gradinite si universitati numai dupa o consultare cu specialistii din domeniul sanitar si spune ca aceasta va avea la baza in primul rand grija pentru sanatatea prescolarilor, elevilor si studentilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )