Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Economiei: Avem bani pentru IMM-uri, o parte din acesti bani trebuie sa mearga in turism

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei: Avem bani pentru IMM-uri, o parte din acesti bani trebuie sa mearga in turism

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, ca industria turismului are nevoie de un impu. continuă pe România Liberă

Cum explica ministrul Finantelor renuntarea la somajul tehnic pentru o parte din bugetari

Nu este nevoie de reforme precum introducerea somajului tehnic pentru o parte din bugetari, in prezent, a declarat ministrul de Finante, Florin Citu, la Digi24. El subliniaza ca schimbarea sistemului trebuie sa vina din informatizarea aparatului public, nu din masuri pe termen scurt.

Ministrul Economiei spune ca se vor produce suficiente masti in Romania. Pretul lor ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine

Ministrul Economiei spune ca in Romania se vor produce in curand peste un milion de masti pe zi, care ar putea fi vandute la un pret de 2 lei bucata, plus TVA si adaos comercial. Pretul final ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine.

Gabriela Firea: Au ajuns in tara cele 6 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca au ajuns in tara cele 6. 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligatiunile emise de VRANCART

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 27 aprilie 2020, vor fi distribuite sumele de bani aferente cuponului nr. 13 pentru obligatiunile emise de VRANCART S. simbol VNC24), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ce spune mantra increderii pentru fiecare nativ din zodiac in parte

Lidia Fecioru a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, ce spune mantra increderii pentru fiecare zodie in parte.

PLUS cere masuri de protectie pentru muncitorii sezonieri din agricultura

PLUS Diaspora solicita Guvernului, prin Ministerul de Externe si Ministerul Muncii, sa se asigure ca muncitorii romani care lucreaza in agricultura in fermele de pe teritoriul UE au acces la munca legala, in toate conditiile legislatiei de protectie a muncii din statele europene si la nivelul valorilor Uniunii.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru medicii intorsi din misiune, din Italia: Le transmit tot respectul si aprecierea mea

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, aflat pe Baza Aeriana 90, unde au aterizat medicii care i-au ajutat pe italieni in ultimele doua saptamani, le-a transmis un mesaj acestora pentru curajul si solidaritatea de care au dat dovada in lupta cu coronavirus.

Gabriela Firea afirma ca au ajuns in tara 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene

Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex in Romania, a oferit o donatie de 6. 000 de teste rapide pentru cadrele medicale, in valoare de 156 000 lei fara TVA). Testele sunt din Belgia.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )