Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Ministrul Economiei spune ca se vor produce suficiente masti in Romania. Pretul lor ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei spune ca se vor produce suficiente masti in Romania. Pretul lor ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine

Ministrul Economiei spune ca in Romania se vor produce in curand peste un milion de masti pe zi, care ar putea fi vandute la un pret de 2 lei bucata, plus TVA si adaos comercial. Pretul final ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei: Sunt convins ca vor fi masti suficiente pe piata din Romania

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a afirmat, vineri, ca este convins ca, dupa data de 15 mai, atunci cand se va iesi din starea de urgenta, vor fi suficiente masti pe piata din Romania.

Ministrul Economiei, despre efectele in Romania ale crizei petrolului american

Prabusirea pretului petrolului pe pietele americane este un semn prost pentru economia globala, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El mai afirma ca va scadea pretul titeiului de import, avand in vedere situatia petrolului american.

Ministrul Economiei anunta ca uzinele Dacia si Ford isi vor relua activitatea din 4 mai

Productia de autovehicule de la uzinele Dacia si Ford va reincepe pe data de 4 mai, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei: Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun

Faptul ca pretul petrolului scade nu e neaparat un lucru bun, iar faptul ca scade pretul la pompa te ajuta pe moment dar nu este un semnal vis-a-vis de revenirea economiei globale si nationale, afirma Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Ministrul Economiei: in Romania se vor produce peste un milion de masti zilnic

Virgil Popescu a declarat ca pana in data de 15 mai, la ridicarea starii de urgenta, in Romania vor fi produse peste un milion de masti zilnic.

Virgil Popescu: Sunt interesat sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China

Ministrul economiei Virgil Popescu spune ca ar vrea ca investitorii care vor sa-si relocheze afacerile din China sa fie atrasi in Romania. Sunt interesat, in calitate de ministru al Economiei, ca in perioada urmatoare sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China, a spus Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )