Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Economiei: Credite garantate de stat pentru firmele care vor sa produca materiale sanitare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Credite garantate de stat pentru firmele care vor sa produca materiale sanitare

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca statul va pune la dispozitie credite garantate pentru firmele care isi schimba liniile de productie pentru a produce materiale sanitare. continuă pe Adevărul

Companiile care doresc sa faca materiale sanitare vor beneficia de credite garantate de stat pentru schimbarea liniilor de productie

Guvernul va pune la dispozitie credite garantate de catre stat pentru schimbarea liniilor de productie pentru companiile care doresc sa faca materiale sanitare, a declarat ministrul economiei Virgil Popescu. Acesta a spus ca exista si o conditie. Nu este vorba doar de o simpla fabrica de confectii care ar putea sa coasa acele masti sau acele combinezoane, trebuie sa ne gandim si la materialul necesar de unde il pot lua. De aceea, preferam companii care au posibilitatea logistica sa isi aduca si materialul, a spus Virgil Popescu. Acesta a mai spus ca este luata in calcul redeschiderea Hexi Pharma.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si productia de bioacide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei: in cateva zile vom produce masti de protectie in Romania Vom mai produce biocide si combinezoane

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat luni la TVR ca a discutat cu reprezentantii din industria de confectii, iar acestia sunt dispusi sa schimbe linia de productie si sa inceapa sa scoata pe piata masti medicinale si combinezoane. De asemenea, ministrul a mai spus ca Farmec Cluj a primit aprobarea Guvernului pentru a incepe sa produca biocide.

Ministrul Economiei anunta ca Romania va produce masti de protectie. Cand vor aparea pe piata

Romania va produce si ea masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de COVID-19, sustine ministrul Economiei. Iata declaratiile lui Virgil Popescu! Rromania va produce masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de noul coronavirus, autoritatile au decis ca Romania sa produca masti de protectie. De asemenea, se doreste producerea si .

VIDEO Ministrul Economiei: Romania va produce in cateva zile masti de protectie. Va incepe productia de biocide

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat ca Romania va incepe in cateva zile productia de masti si echipamente de protectie pentru medici, precum si biocide.

Ministrul Economiei - mesaj de incredere si responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de Noul Coronavirus, subliniind faptul ca economia trebuie sa mearga inainte, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CORONAVIRUS. Ministrul Economiei: Luam in scenariu inclusiv redeschiderea Hexi Pharma

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri case are in vedere redeschiderea companiei Hexi Pharma, in contextul epidemiei de coronavirus. Amintim ca aceasta.

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucratorii care vor intra in somaj tehnic. Ministri: Vrem sa mergem mai departe si cu fondurile pentru startup-uri

Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finantarea masurilor de sprijin pentru lucratorii care vor fi trimisi in somaj tehnic de diverse companii ca urmare a scaderii activitatii economice din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informatia vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mai spus ca va merge mai departe si cu liniile de finantare pentru startup-uri create de studenti si romani care se repatriaza din diaspora. Si ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Stefan, a afirmat ca va merge mai departe cu lansarea liniei de finantare POR 2. 2-IMM prin care se acorda fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )