Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si productia de bioacide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul Economiei - mesaj de incredere si responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de Noul Coronavirus, subliniind faptul ca economia trebuie sa mearga inainte, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO Ministrul Economiei: Romania va produce in cateva zile masti de protectie. Va incepe productia de biocide

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat ca Romania va incepe in cateva zile productia de masti si echipamente de protectie pentru medici, precum si biocide.

Ministrul Economiei: in cateva zile vom produce masti de protectie in Romania Vom mai produce biocide si combinezoane

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat luni la TVR ca a discutat cu reprezentantii din industria de confectii, iar acestia sunt dispusi sa schimbe linia de productie si sa inceapa sa scoata pe piata masti medicinale si combinezoane. De asemenea, ministrul a mai spus ca Farmec Cluj a primit aprobarea Guvernului pentru a incepe sa produca biocide.

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Ministrul Economiei anunta ca Romania va produce masti de protectie. Cand vor aparea pe piata

Romania va produce si ea masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de COVID-19, sustine ministrul Economiei. Iata declaratiile lui Virgil Popescu! Rromania va produce masti de protectie in aceasta perioada de criza declansata de noul coronavirus, autoritatile au decis ca Romania sa produca masti de protectie. De asemenea, se doreste producerea si .

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

in atentia autoritatilor. Consultantii fiscali au realizat o lista de 31 propuneri de masuri privind efectele coronavirusului in economie

Camera Consultantilor Fiscali CCF) a realizat o lista de 31 propuneri-masuri pentru autoritati, din cauza coronavirusului, pornind de la premisa ca statul este singura entitate care va avea acces la imprumuturi in aceasta perioada in care necesarul de finantare va creste exponential. O alta premisa este faptul ca turismul, horeca, transportul de persoane, organizarea de evenimente raporteaza deja scaderi semnificative. CCF anticipeaza scaderi foarte mari in industria auto si in industriile conexe de asemenea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )