Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Economiei, despre fotografia din biroul lui Orban: Masca o aveam in buzunar

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei, despre fotografia din biroul lui Orban: Masca o aveam in buzunar

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost intrebat luni, intr-o interventie la Digi24, despre fotografia in care acesta apare alaturi de Ludovic Orban si mai multi ministri in timp ce se bea si se fumeaza in biroul prim-ministrului. Virgil Popescu s-a ferit de explicatii, precizand doar ca avea masca in buzunar. continuă pe Adevărul

Cristoiu, scenariu-bomba: De ce a aparut tocmai acum fotografia din biroul lui Orban

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca fotografiile in care apare Ludovic Orban incalcand legea nu sunt furnizate de cineva din anturajul premierului si fac parte dintr-un plan de fragezire a sefului Guvernului pentru a-l potoli sau pentru a pregati debarcarea sa de la Palatul Victoria.

CTP, despre fotografia anului: Daca in locul lui Orban era Basescu, credeti ca poza asta ar fi avut vreun efect daunator asupra imaginii lui Traian Basescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, fotografia virala de la Guvern, in care premierul Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri, cu pahare cu alcool in mana. Bautura, tigari, trabuc, burti revarsate, femei! Iata dusmanii poporului surprinsi cu adevarata lor fata, a spus gazetarul, exemplificand modul in care fotografia poate fi folosita drept material de lupta politica de opozitia politica a PNL.

Cinci ministri, amendati de Politie dupa poza din biroul lui Orban

Cinci membri ai Guvernului au fost amendati sambata, in urma aparitiei in spatiul public a fotografiei din biroul premierului Ludovic Orban.

Ministrul Economiei: in doua saptamani am putea deschide mallurile!

Ministrul Economiei a declarat luni seara, la TVR, ca masurile ar putea fi si mai mult relaxate dupa data de 15 iunie. Printre acestea ar fi si redeschiderea mallurilor.

Cand va fi deblocata extractia de gaze de la Marea Neagra. Ministrul Economiei anunta modificarea legii offshore

Modificarea legii offshore nu se poate face doar de catre Guvern, ci are nevoie de consens politic, pentru ca este un proiect major pentru Romania, a declarat, joi seara, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, declarandu-se convins ca liberalii vor debloca investitiile in Marea Neagra dupa alegerile parlamentare, scrie Agerpres.

VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberare

Trei jurnalisti de la CNN au fost luati in custodia politiei din Minnesota, in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis, locul in care un barbat de culoare a murit dupa ce un politist alb l-a tintuit la pamant timp de mai multe minute stand cu genunchiul pe gatul lui.

Orban, pus la punct de initiatoarea Legii antifumat: Este comportamentul unor politicieni ce se cred deasupra legii

Clujeanca Aurelia Cristea, initiatoarea Legii antifumat, sustine ca fotografia din biroul lui Ludovic Orban ilustreaza perfect comportamentul unei generatii de politicieni care continua sa se creada deasupra legilor.

Orban, despre fotografia in care apare fumand si fara masca: A fost promovata de PSD asiduu; sa ridice piatra mai daca sunt convinsi ca nu au pacatuit

Premierul Ludovic Orban spune ca a gresit atunci cand a fumat si a ignorat regulile privind obligatia de purtare a mastii de protectie in spatiul public inchis, el afirmand ca toti cei care comit greseli trebuie amendati indiferent ce functie au. Orban afirma ca cei din PSD care il critica ar trebui sa arunce piatra daca ei, la randul lor, sunt convinsi ca nu au pacatuit si sustine ca pietrele aruncate de la PSD nu l-ar atinge.

PSD, despre fotografia cu Orban si ministrii: O lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case si sa poarte masti

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Lucian Romascanu, a adus in discutie in timpul conferintei saptamanale a partidului si fotografia in care premierul si mai multi ministri apar fumand si fara masti in Palatul Victoria, spunand ca aceasta arata lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case, sa poarte masti si sa se distanteze social.

Surse. Cine ar fi facut poza din biroul lui Orban. Cand a avut loc chermeza si cine sunt cei trei liberali care erau in incapere, dar nu apar in imagine

Poza devenita virala, in care premierul si mai multi ministri apar fumand si consumand bauturi alcoolice in cladirea Guvernului, ar fi fost facuta de unul dintre liberalii din incapere, mare sustinator al familiei traditionale, si apropiat al taberei anti-Orban din PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Petrecerea de la Palatul Victoria a avut loc luni, 25 mai, cand Ludovic Orban a implinit 57 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )