Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Economiei: in doua saptamani am putea deschide mallurile!

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: in doua saptamani am putea deschide mallurile!

Ministrul Economiei a declarat luni seara, la TVR, ca masurile ar putea fi si mai mult relaxate dupa data de 15 iunie. Printre acestea ar fi si redeschiderea mallurilor. continuă pe Antena3

Cand va fi deblocata extractia de gaze de la Marea Neagra. Ministrul Economiei anunta modificarea legii offshore

Modificarea legii offshore nu se poate face doar de catre Guvern, ci are nevoie de consens politic, pentru ca este un proiect major pentru Romania, a declarat, joi seara, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, declarandu-se convins ca liberalii vor debloca investitiile in Marea Neagra dupa alegerile parlamentare, scrie Agerpres.

Ministrul Economiei, despre fotografia din biroul lui Orban: Masca o aveam in buzunar

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost intrebat luni, intr-o interventie la Digi24, despre fotografia in care acesta apare alaturi de Ludovic Orban si mai multi ministri in timp ce se bea si se fumeaza in biroul prim-ministrului. Virgil Popescu s-a ferit de explicatii, precizand doar ca avea masca in buzunar.

Vremea se va incalzi din 5 iunie, iar temperaturile vor ajunge la 29 de grade Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi treptat din 5 iunie, iar temperaturile vor ajunge apoi pana la 29 de grade. Instabilitatea atmosferica va ramane insa ridicata in urmatoarele doua saptamani, potrivit meteorologilor.

Dr. Virgil Musta, bilant dupa doua saptamani de relaxare: in Romania am reusit sa limitam impactul pandemiei

Doctorul Virgil Musta, care a avut numeroase cazuri de COVID-19 vindecate la Timisoara, a facut un bilant dupa aproape trei luni de epidemie, din care doua saptamani de relaxare, si le multumeste romanilor pentru solidaritate si ne da sfaturi utile de care sa tinem cont in continuare.

Ministrul Economiei: Pana in 15 iunie ar putea fi ridicata masura izolarii pentru romanii care se intorc din vacanta din Grecia sau Bulgaria Dupa estimarile noastre, romanii vor prefera turismul intern

Romanii care merg in vacanta in Grecia sau in Bulgaria trebuie sa stea 14 zile in izolare, la revenirea in tara, iar masura ar putea fi ridicata pana in 15 iunie, potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu.

14 zile de izolare pentru romanii care pleaca in vacanta, in Grecia sau Turcia. Ce schimbari poate aduce 15 iunie in turism. Ministrul Economiei, anunt oficial

De la 1 iunie incepe sezonul estival. Guvernul Romaniei a facut anuntul, la B1 TV. Ministrul Virgil Popescu a anuntat ca de saptamana viitoare, romanii vor putea calatori in Grecia si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )