Libnet.ro
UNICEF

15:45

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei, dupa declararea falimentului RADET: ii putem asigura pe bucuresteni ca ELCEN nu va intrerupe furnizarea agentului termic (VIDEO)

RADET a intrat in faliment. Curtea de Apel Bucuresti a decis luni intrarea in faliment a Regia Autonoma a Distributiei de Energie Termica Bucuresti la cererea mai multor debitori. Decizia instantei este de.

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

MINISTRUL ECONOMIEI: Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat ministrul Economiei si Energiei, Virgil Popescu.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

Ministrul Economiei da asigurari: Bucurestenii nu raman fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Economiei si.

Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Eu am votat pentru o Romanie normala

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminica dimineata, la ora 10,00, la sectia de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

Ministrul Economiei: Nici un risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat de.

Vor fi gata stadioanele pana la EURO 2020? Ministrul Economiei a verificat stadiul lucrarilor

Ministrul Ion Stefan a verificat miercuri stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf, pe care se vor organiza meciurile din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 EURO 2020).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )