Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul Economiei, despre taierea salariilor bugetarilor cu 20%: Este solutia gasita de domnul Lazea, BNR. Nu se regaseste in programul de guvernare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei, despre taierea salariilor bugetarilor cu 20%: Este solutia gasita de domnul Lazea, BNR. Nu se regaseste in programul de guvernare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a vorbit joi seara despre solutia gasita de economistul sef al BNR pentru reducerea cheltuielilor de la buget, sustinand ca solutia privind taierea salariilor bugetarilor cu 20% reprezinta doar opinia domnului Lazea, neregasindu-se in programul de guvernare al PNL. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei: in programul de guvernare nu vorbim de taierea salariilor bugetarilor; inghetarea salariilor demnitarilor se va intampla cu certitudine

Programul de guvernare al PNL nu vorbeste despre inghetarea salariilor bugetarilor, dar, cu certitudine, salariile demnitarilor vor fi inghetate, a declarat, joi seara, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Antena 3. Economistul sef al BNR a declarat joi ca nu este normal ca salariul mediu in sectorul bugetar sa fie mai mare decat in mediul privat.

MINISTRUL ECONOMIEI: inghetarea salariilor demnitarilor se va intampla cu certitudine

Programul de guvernare al PNL nu vorbeste despre taierea salariilor bugetarilor, dar, cu certitudine, salariile demnitarilor vor fi inghetate, a declarat, ieri seara, ministrul Economiei, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Lazea, BNR, propunere pentru scaderea cheltuielilor: Saptamana de lucru de 4 zile cu taierea salariilor bugetarilor

Economistul sef al BNR, Valentin Lazea, considera ca reducerea deficitului bugetar trebuie sa inceapa de anul viitor, iar reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor nu sunt suficiente, o solutie pentru evitarea unui somaj ridicat in randul bugetarilor putand fi saptamana de lucru de 4 zile pentru bugetari si reducerea cu 20% a salariului acestora.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Valentin Lazea privind scaderea salariilor bugetarilor: Sa o aplice la BNR! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a respins din nou solutia propusa de Valentin Lazea, economistul-sef de la BNR, de a fi redusa saptamana de lucru a bugetarilor, la pachet cu taierea salariilor cu 20%, pentru a se reduce.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei: Trebuie sa fim foarte precauti. Nu sunt niste sarbatori pe care sa le facem asa cum suntem noi obisnuiti (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat miercuri ca, desi hotelurile si statiunile sunt deschise si pot primi vizitatori, turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa.

Ludovic Orban: Poate atunci cand a vorbit de taierea salariilor, economistul-sef al BNR s-a referit la angajatii Bancii Nationale

Premierul Ludovic Orban a infirmat perspectiva scaderii salariilor in sectorul bugetar, care a fost avansata de Valentin Lazea, economist-sef al BNR, ca solutie pentru reducerea deficitului bugetar.

MINISTRUL ECONOMIEI: Am suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro granturile pentru capitalul de lucru

Guvernul a aprobat miercuri o ordonanta de urgenta prin care este suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro bugetul schemei 2 din granturile acordate intreprinderilor mici si mijlocii, a afirmat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, in briefingul de presa al sedintei de Guvern, conform Agerpres.

MINISTRUL ECONOMIEI: Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat pentru restructurarea CE Oltenia, de 1,326 miliarde de euro

Guvernul a aprobat miercuri un memorandum prin care acorda Complexului Energetic Oltenia CEO) un ajutor de stat pentru restructurare in valoare de 1,326 miliarde de euro in perioada 2021-2025, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, in briefingul de presa al sedintei de Guvern, conform Agerpres.

Ministrul Oros, despre cum poate fi solutionata seceta din Romania si cum pot fi ajutati agricultorii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre cum va fi solutionata problema secetei din Romania si cum vor fi ajutati agricultorii care au fost afectati de seceta masiva.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )