Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL ECONOMIEI: Am suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro granturile pentru capitalul de lucru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ECONOMIEI: Am suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro granturile pentru capitalul de lucru

Guvernul a aprobat miercuri o ordonanta de urgenta prin care este suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro bugetul schemei 2 din granturile acordate intreprinderilor mici si mijlocii, a afirmat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, in briefingul de presa al sedintei de Guvern, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Am suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro granturile pentru capitalul de lucru (VIDEO)

Miercuri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, prin care este suplimentat de la 350 de milioane de euro la un miliard de euro bugetul schemei 2 din granturile acordate intreprinderilor mici si mijlocii,.

VIRGIL POPESCU: 195 milioane euro - valoarea cumulata a contractelor offset din industria de aparare

Principala companie publica din industria apararii, Romarm a realizat, in primele noua luni ale anului curent, 125% din bugetul prognozat, a facut investitiile preconizate si a intrat in linia dreapta a modernizarii Uzinii Mecanice Bucuresti pentru construirea integrala a transportoarelor blindate Piranha V, destinate Fortelor Terestre Romane, a afirmat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa.

MINISTRUL ECONOMIEI: Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat pentru restructurarea CE Oltenia, de 1,326 miliarde de euro

Guvernul a aprobat miercuri un memorandum prin care acorda Complexului Energetic Oltenia CEO) un ajutor de stat pentru restructurare in valoare de 1,326 miliarde de euro in perioada 2021-2025, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, in briefingul de presa al sedintei de Guvern, conform Agerpres.

Ministrul Economiei: in programul de guvernare nu vorbim de taierea salariilor bugetarilor; inghetarea salariilor demnitarilor se va intampla cu certitudine

Programul de guvernare al PNL nu vorbeste despre inghetarea salariilor bugetarilor, dar, cu certitudine, salariile demnitarilor vor fi inghetate, a declarat, joi seara, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Antena 3. Economistul sef al BNR a declarat joi ca nu este normal ca salariul mediu in sectorul bugetar sa fie mai mare decat in mediul privat.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei: Trebuie sa fim foarte precauti. Nu sunt niste sarbatori pe care sa le facem asa cum suntem noi obisnuiti (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat miercuri ca, desi hotelurile si statiunile sunt deschise si pot primi vizitatori, turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa.

OMV PETROM: investitii de 21 de milioane euro la Petrobrazi pentru cresterea capacitatii de amestec de biocombustibili

OMV Petrom a crescut capacitatea anuala de amestec cu biocombustibili la Petrobrazi, de la 200 de kilotone la aproximativ 350 de kilotone, pentru a furnizacarburanti cu cantitati crescute de bio-componenti in produse finite, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )