Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei: Fac apel la romanii care au platit avansuri agentiilor de turism sa nu ceara momentan banii inapoi. Le-ar baga in faliment

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Fac apel la romanii care au platit avansuri agentiilor de turism sa nu ceara momentan banii inapoi. Le-ar baga in faliment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le recomanda romanilor care au platit avansuri agentiilor de turism sa nu ceara banii inapoi pentru ca nu au de unde sa-i dea si risca sa introduca firmele in faliment. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei sustine ca Dacia pregateste un scenariu de reluare a productiei

Reprezentantii Dacia pregatesc un scenariu de reluare a productiei, in asa fel incat sa protejeze sanatatea oamenilor, si sunt optimist ca acest lucru se va intampla poate in a doua parte a lunii aprilie, a declarat, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei estimeaza ca intr-o saptamana-doua vom avea produse biocide si masti la preturi normale

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni, ca in cel mult doua saptamani vor exista pe piata produse biocide si masti pentru populatie la preturi normale, adaugand ca se va interveni in forta daca unii producatori nu vor respecta anumite reguli si vor specula acest moment.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, in sedinta de Guvern, ca incepe productia autohtona de masti de protectie si de combinezoane. Popescu a precizat ca prima linie de productie este.

Ministrul Economiei anunta inceperea productiei primelor masti in Romania

Testul de productie a primelor masti sanitare in tara noastra a demarat duminica, iar in scurt timp se vor produce 150. 000 pe masti pe zi, urmand ca, din 15 aprilie, sa se ajunga la 500. 000 de bucati pe zi, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Dan Bittman, la Antena 3: Asta trebuie facut cu romanii care vin din diaspora

Liderul Holograf, Dan Bittman, a vorbit luni, la Punctul de intalnire, despre cum isi petrece timpul acasa in izolare, in aceasta perioada, dar a tras un semnal de alarma si in ceea ce priveste modul in care aleg romanii sa se protejeze in plina pandemie de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )