Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, in sedinta de Guvern, ca incepe productia autohtona de masti de protectie si de combinezoane. Popescu a precizat ca prima linie de productie este. continuă pe B1

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale.

VIDEO A inceput productia primelor masti in Romania. Ministrul Economiei: Cu toate motoarele turate mergem inainte

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca duminica a inceput productia primelor masti de productie in Romania, iar in doua saptamani vom ajunge la productia a jumatate de milion de bucati pe zi.

CORONAVIRUS |Ministrul Economiei: Companiile din industria auto doresc producerea in tara a ventilatoare mecanice

Exista posibilitatea ca in Romania sa se produca in curand ventilatoare mecanice necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus, a afirmat sambata ministrul Economiei, Virgil Popescu, intr-o.

Ministrul Economiei: Toate companiile din industria auto s-au reunit si doresc sa produca in tara ventilatoare mecanice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca producatorii din industria auto din Romania au format un grup care lucreaza pentru implementarea unui proiect privind productia in Romania de ventilatoare mecanice necesare sistemului sanitar romanesc, dar si ca zeci de companii locale se arata interesate de productia de materiale strategice necesare prevenirii, combaterii si tratarii Covid-19.

Virgil Popescu, despre plafonarea gazelor naturale: Se pregateau cresteri nejustificate! Voi emite un ordin!

Virgil Popescu aduce noi lamuriri despre decizia de plafonare a preturilor la energie, gaze, apa si carburanti. Ministrul Economiei sustine ca ANRE pregatea niste cresteri nejustificate incepand cu 1 aprilie.

Ministrul Economiei: Antreprenorii care vor sa produca echipamente medicale de protectie pot obtine aviz de la MAPN

Antreprenorii care doresc sa faca produse de protectie medicala, precum masti si combinezoane, vor trebui sa obtina aviz de la institute din cardul Ministerului Apararii Nationale, potrivit unei declaratii a ministrului economiei, Virgil Popescu, iar producatorii de biocide au nevoie de aviz de la Institutul Cantacuzino - procedura care doreste simplificarea demersurilor pe care trebuiau sa le parcurga firmele, pentru toate avizele necesare, subliniaza ministrul.

Ministrul Economiei anunta inceperea productiei primelor masti in Romania

Testul de productie a primelor masti sanitare in tara noastra a demarat duminica, iar in scurt timp se vor produce 150. 000 pe masti pe zi, urmand ca, din 15 aprilie, sa se ajunga la 500. 000 de bucati pe zi, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Start-Up Nation. Ministrul Economiei: Am semnat ordinul care va permite startup-urilor sa suspende implementarea proiectelor cu ajutorul certificatelor CSU

Firmele care s-au calificat la finantarile de maximum 200. 000 d elei fiecare prin programul Start-Up Nation 2018-2019 vor putea sa suspende implementarea planurilor de afaceri folosind noile certificate pentru situatie de urgenta CSU), pe care le va emite Ministerul Economiei, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, ministrul Virgil Popescu.

Marea Britanie, peste 200 de decese in 24 de ore. ingrijorarile ca moartea lor nu va aduce despagubiri pe masura ii tin pe multi medici departe de prima linie a luptei cu COVID-19

Sute de doctori din Regatul Unit au afirmat ca este mai putin probabil sa revina in prima linie sau sa isi mareasca numarul de ore petrecute in lupta cu COVID-19, pentru ca se tem ca familiile lor nu vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )