Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Educatiei: 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu. 903 localitati din Romania sunt in scenariul galben (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei: 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu. 903 localitati din Romania sunt in scenariul galben (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu, alte 903 sunt incluse in scenariul galben, iar restul se afla in scenariul verde. Pe 8 februarie. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

in ce localitati din judetul Calarasi scolile se redeschid in scenariul rosu

Un numar de 10 localitati din judetul Calarasi vor deschide scolile luni, 8 februarie, dupa scenariul galben. in doua localitati, Unirea si Perisoru, se va face scoala dupa scenariul rosu, in timp ce in alte 43 a fost decretat scenariul verde.

Cum se vor desfasura cursurile scolare in Alba. Cinci localitati, inclusiv Alba Iulia, sunt in scenariul rosu

In cinci localitati din judetul Alba, printre care si municipiul Alba Iulia, scoala va incepe luni, 8 februarie 2021, in scenariul rosu ceea ce inseamna ca vor participa fizic la cursuri doar elevii din ciclul primar si prescolarii.

Ultima ora! Ce se schimba la scenariul verde si ce anunta ministrul Educatiei despre adeverintele medicale

De la o zi la alta se schimba lucrurile cu privire la inceputul de semestru doi din acest an scolar. intr-un comunicat dat astazi de Sorin Cimpeanu, se anunta modificari cu privire la un nou scenariu verde. Aceste modificari fac referire la incidenta ratei de infectare la nivel national, judetean si local. Un nou scenariu .

Ministrul Educatiei anunta ca scenariul verde s-ar putea aplica in localitatile unde rata de incidenta este mai mica de 1,5 cazuri la mie, nu de 1 la mie: Ar insemna ca mai multi elevi vor incepe scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ar putea fi schimbat pragul in functie de care o localitate este incadrata in scenariul verde sau galben. in daftul ordinului comun al Ministerelor Educatiei.

Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Scoala se va relua in format fizic din 8 februarie, cand incepe al doilea semestru al anului educational 2020-2021. Scoala va functiona in trei scenarii epidemiologice. in scenariul verde, toate scolile se redeschid fizic, toti scolarii si prescolarii merg la cursuri. in scenariul galben, merg in continuare copiii de gradiniti si elevii din clasele 0-IV .

COVID-19: Timis, in continuare in scenariul rosu. 31 de judete se afla in scenariul verde

Timis ramane in continuare in scenariul rosu, din punct de vedere al numarului de infectari la mai de locuitori. 3,22 este incidenta din judetul din vestul tarii. De asemenea, exista 10 zone galbene.

inca un judet al Romaniei se apropie de scenariul rosu, cu 3 zile inainte de redeschiderea scolilor

Timis nu reuseste sa coboare sub pragul de 3 infectari la mia de locuitori si astfel, ramane in scenariul rosu. De scenariul rosu se apropie Maramures, cu o rata de infectare de 2,96. in Timis, rata de.

An scolar 2021-2022. Ce schimbari s-ar putea sa apara pentru elevi. Ministrul Educatiei a spus clar ce pregateste

Nou an scolar 2021-2022 este unul plin de controverse. Decizii contradictorii, schimbari si multe restrictii. Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat schimbari importante pentru noul an, chiar daca suntem inca sub auspiciul pandemiei. Modificari majore in noul an scolar 2021-2022 Desi nu exista certitudinea desfasurarii in conditii optime pentru noul an scolar 2021-2022, Ministrul Educatiei, Sorin .

MINISTRUL EDUCATIEI: Daca se mentin cifrele de azi, luni se intorc la scoala 2,4 milioane de copii. Elevii vor sta cate doi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti seara la Digi24 ca, potrivit cifrelor epidemiologice actuale, luni se vor intoarce fizic la scoala 2,4 milioane de elevi. El a aratat ca scolile au stocuri de peste un milion de litri de dezinfectant si peste 37 de milioane de masti. Un ordin comun al ministrului Educatiei si al ministrului Sanatatii, care va contine toate masurile pentru reluarea cursulrilor pe 8 februarie, va fi publicat miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )