Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Scoala se va relua in format fizic din 8 februarie, cand incepe al doilea semestru al anului educational 2020-2021. Scoala va functiona in trei scenarii epidemiologice. in scenariul verde, toate scolile se redeschid fizic, toti scolarii si prescolarii merg la cursuri. in scenariul galben, merg in continuare copiii de gradiniti si elevii din clasele 0-IV . continuă pe Playtech

Consiliul Elevilor cere ca prima saptamana de scoala din al doilea semestru sa se desfasoare exclusiv online

Consiliul National al Elevilor solicita ca prima saptamana de scoala din al doilea semestru sa se desfasoare in format exclusiv online, pentru a le oferi unitatilor de invatamant timpul necesar pregatirilor, urmand ca din a doua saptamana sa se aplice scenariile prezentate.

Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Redeschiderea scolilor in data de 8 februarie a fost decisa marti, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Marele moment ar urma sa se desfasoare in functie de mai multe scenarii pe baza datelor epidemiologice. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cum va arata punerea in scena. Distanta fizica si masca de protectie vor fi obligatorii in continuare.

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal.

Sorin Cimpeanu: Adeverintele medicale vor fi luate in considerare si in format electronic. Daca un elev care prezinta simptome nu vine la scoala, nu se pun absente (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi, ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare, de la 8 februarie, si in format electronic. Totodata, acesta a mentionat ca nu se vor.

30 de milioane de euro, pentru plata orelor remediale predate elevilor care au pierdut materia in timpul scolii online - ordonanta adoptata de guvern

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care prevede, pentru semestrul al doilea, alocarea a 30 de milioane de euro pentru derularea si plata orelor remediale, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. El spunea ca un cadru didactic ar urma sa primeasca 100 de lei pentru fiecare ora pe care o va recupera cu elevii care au pierdut materia, in perioada scolii online.

ANAF publica Ghidul fiscal al contribuabililor care realizeaza venituri din strainatate

Ministerul Finantelor continua demersurile de incurajare a conformarii fiscale voluntare si anunta publicarea unui nou material informativ dedicat contribuabililor persoane fizice care au obligatia sa declare si sa plateasca impozitele si contributiile sociale datorate pentru veniturile realizate in strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )