Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Educatiei afirma ca parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei afirma ca parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, este de parere ca acordul parintelui privind testarea COVID a elevului in cabinetul medical scolar ar putea fi dat si in format electronic. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei: Parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat joi ca acordul parintelui privind testarea COVID a elevului in cabinetul medical scolar ar putea fi dat si in format electronic.

Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Scoala se va relua in format fizic din 8 februarie, cand incepe al doilea semestru al anului educational 2020-2021. Scoala va functiona in trei scenarii epidemiologice. in scenariul verde, toate scolile se redeschid fizic, toti scolarii si prescolarii merg la cursuri. in scenariul galben, merg in continuare copiii de gradiniti si elevii din clasele 0-IV .

Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Semestrul doi al anului scolar 2020-2021 se apropie cu pasi rapizi si, odata cu el, intoarcerea elevilor in scolile din Romania. Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul. Este valabil pentru toti elevii, iar parintii trebuie sa stie asta .

An scolar 2021-2022. Ce schimbari s-ar putea sa apara pentru elevi. Ministrul Educatiei a spus clar ce pregateste

Nou an scolar 2021-2022 este unul plin de controverse. Decizii contradictorii, schimbari si multe restrictii. Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat schimbari importante pentru noul an, chiar daca suntem inca sub auspiciul pandemiei. Modificari majore in noul an scolar 2021-2022 Desi nu exista certitudinea desfasurarii in conditii optime pentru noul an scolar 2021-2022, Ministrul Educatiei, Sorin .

MINISTRUL EDUCATIEI: Daca se mentin cifrele de azi, luni se intorc la scoala 2,4 milioane de copii. Elevii vor sta cate doi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti seara la Digi24 ca, potrivit cifrelor epidemiologice actuale, luni se vor intoarce fizic la scoala 2,4 milioane de elevi. El a aratat ca scolile au stocuri de peste un milion de litri de dezinfectant si peste 37 de milioane de masti. Un ordin comun al ministrului Educatiei si al ministrului Sanatatii, care va contine toate masurile pentru reluarea cursulrilor pe 8 februarie, va fi publicat miercuri.

MINISTRUL EDUCATIEI: Trebuie schimbat orarul daca se redeschid scolile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a confirmat ca o decizie finala privind redeschiderea scolilor va fi luata in cursul zilei de marti. Cimpeanu a facut precizari si cu privire la cele cinci categorii de elevi si profesori care vor continua sa faca ore online chiar si in situatia ipotetica in care scolile se vor deschide din 8 februarie. Ministrul spune ca desi scenariul hibrid a fost eliminat, orele online vor fi grupate, acolo unde se impune.

Ministrul Educatiei, adevarul despre lipsa autorizatiilor de incendiu din scoli. Cate unitati scolare se afla in mare pericol

Sorin Cimpeanu a dezvaluit recent care este situatia scolilor cu privire la riscul la care sunt expuse in cazul unui incendiu. Desi au mai ramas sapte zile pana la revenirea elevilor in banci, ministrul Educatiei a declarat ca 15% din unitatile de invatamant nu dispun de o autorizatie de incendiu, iar 50% nu ar avea .

Ultima ora! Ce se schimba la scenariul verde si ce anunta ministrul Educatiei despre adeverintele medicale

De la o zi la alta se schimba lucrurile cu privire la inceputul de semestru doi din acest an scolar. intr-un comunicat dat astazi de Sorin Cimpeanu, se anunta modificari cu privire la un nou scenariu verde. Aceste modificari fac referire la incidenta ratei de infectare la nivel national, judetean si local. Un nou scenariu .

Ministrul Educatiei anunta ca scenariul verde s-ar putea aplica in localitatile unde rata de incidenta este mai mica de 1,5 cazuri la mie, nu de 1 la mie: Ar insemna ca mai multi elevi vor incepe scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ar putea fi schimbat pragul in functie de care o localitate este incadrata in scenariul verde sau galben. in daftul ordinului comun al Ministerelor Educatiei.

Ministrul Educatiei cere autoritatilor locale sa rezerve mijloacele de transport pentru elevi: Trebuie luate toate masurile pentru ca transportul elevilor sa nu constituie un factor important de transmitere a bolii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere autoritatilor locale sa ia masuri de precautie pentru ca transportul elevilor sa nu sporeasca transmiterea infectiilor cu noul coronavirus. intr-o videoconferinta cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )