Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

Vineri seara, ministrul Educatiei a fost intrebat de Tudor Musdat, in direct pe B1 TV, cum se va putea rezolva problema toaletelor din scoli, avand in vedere ca ele reprezinta o problema in mai multe. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, despre scandalul de la Colegiul Sincai: Nu s-a luat o decizie de relocare!

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a discutat marti cu profesorii protestatari de la Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti. Acestia se opun relocarii liceului pentru a se putea efectua lucrari de consolidare a cladirii. Oficialul s-a implicat in medierea conflictului.

Masca trebuie purtata inclusiv la orele de sport. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Este cerinta celor din domeniul sanatatii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca masca de protectie sanitara trebuie purtata inclusiv la orele de educatie fizica, precizand ca ultimul cuvant l-au avut cei din domeniul.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant.

SORIN CIMPEANU: Personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, c a stabilit cu coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca, din a doua jumatate a lunii februarie, personalul din invatamant sa aiba o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

Ministerul Educatiei anunta ca 46 de elevi si 30 de angajati din invatamant au fost depistati pozitiv pentru COVID-19 in ultimele 24 de ore

In intervalul 11 februarie ora 18. 00 12 februarie ora 18. 00, un numar de 46 de elevi au fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2. Totodata, alti 30 de angajati din invatamant au primit un test pozitiv,.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

FOTO UPDATE Proteste la Colegiul Sincai Ministrul Educatiei a discutat cu primarul Sectorului 4, profesorii si parintii Cimpeanu si Baluta: Relocarea nu se face pana la finalul anului scolar

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit dimineata la Colegiul National Gheoghe Sincai la ora 10. 00, pentru a discuta problema relocarii, impreuna cu primarul sectorului 4 Daniel Baluta. in fata liceului, dar si in curte, a fost intampinat de zeci de persoane care protestaufata de intentia de relocare a colegiului pentru lucrari de reabilitare. UPDATE intalnirea s-a incheiat in jurul orei 12.

Ministrul Educatiei afirma ca multe cadre didactice sunt putin dezamagite de prezenta mult mai slaba a elevilor din clasele a XII-a decat cea inregistrata in invatamantul primar si in gradinite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca, potrivit relatarilor profesorilor, prezenta in banci a elevilor de clasele a XII-a este mult mai scazuta comparativ cu prezenta inregistrata in primele zile ale semestrului al doilea la invatamantul primar si la gradinite. Ministrul considera ca o explicatie pentru acest fapt poate fi obisnuinta elevilor mari de a invata online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )