Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

ASTAZI Presedintele Iohannis se intalneste cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea, astazi, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Situatia este buna. Peste 10.000 de scoli functioneaza cu prezenta fizica, aproximativ 6.000 de unitati functioneaza in scenariul galben (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ca discutiile s-au axat pe revenirea elevilor, fizic, in scoli,precum si pe locul Romaniei Ed.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 17:15, dupa discutia cu Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa joi, de la ora 17:15. Asta in contextul in care azi a avut o discutie la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Cazuri.

Klaus Iohannis: Suntem departe de a putea spune ca s-a terminat pandemia. Respectati restrictiile si mergeti sa va vaccinati, atunci cand va vine randul! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, despre evolutia pandemiei de coronavirus si despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a precizat.

Klaus Iohannis: Situatia este buna dupa redeschiderea scolilor! Starea de alerta, prelungita cu o luna

Presedintele Klaus Iohannis face, joi dupa amiaza, o declaratie de presa in contextul aparitiei de noi cazuri de COVID-19 in scoli, dupa reluarea cursurilor in sistem prezential.

Klaus Iohannis: Peste 2 milioane de elevi au reinceput fizic scoala. Situatia este buna Am cristalizat domeniile unde vor fi investiti bani europeni din Planul de Rezilienta

Situatia dupa redeschiderea scolilor este buna, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, precizand ca peste 10. 000 de unitati de invatamant functioneaza fizic, iar aproximativ 2 milioane de copii merg la scoala. El a avertizat insa ca pandemia nu s-a terminat, ca trebuie respectate in continuare restrictiile si i-a indemnat pe romani sa mearga sa se vaccineze atunci cand le va veni randul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia. Presedintele Romaniei a tinut o conferinta oficiala de presa joi, 11 februarie, in care s-a adresat populatiei, indemnandu-i pe romani sa mearga sa se vaccineze impotriva coronavirusului. Iohannis a declarat ca lupta cu pandemia inca nu s-a incheiat. Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani .

I-a eliberat din functie chiar azi. Klaus Iohannis a semnat decretele, e oficial

Prin mai multe decrete semnate astazi de Klaus Iohannis vor iesi la pensie mai multi magistrati din sistemul juridic romanesc. La finele saptamanii trecute, pe 5 februarie Presedintele mai semna alte 11 decrete de eliberare din functie tot pentru magistrati. Trei magistrati vor iesi la pensie incepand de astazi Administratia Prezidentiala a emis un comunicat .

Marcel Ciolacu: Tacerea va face complice, domnule Iohannis! Stati si va lustruiti schiurile in timp ce ministrii fura cu nesimtire!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, il critica dur pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca a inchis ochii blajin cand PNL a furat sute de milioane de euro in plina pandemie. Tacerea va face complice, domnule Iohannis!! Oare cat mai protejati mafia PNL-USR din Guvern??!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )