Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Educatiei: Exista, in continuare, angajamentul de a prioritiza personalul din educatie la vaccinare. Este un element important pentru derularea cursurilor cu prezenta fizica in conditii de siguranta sanitara

B1 B1,
Ministrul Educatiei: Exista, in continuare, angajamentul de a prioritiza personalul din educatie la vaccinare. Este un element important pentru derularea cursurilor cu prezenta fizica in conditii de siguranta sanitara

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca nu exista o diferenta de viziune intre el si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, in privinta. continuă pe B1

Personalul din Educatie nu va avea prioritate la vaccinare, asa cum a sustinut Sorin Cimpeanu. CNCAV: Nu se modifica strategia. Daca se modifica ceva, anuntam

Miercuri, Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca din a doua jumatate a acestei luni, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

SORIN CIMPEANU: Personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, miercuri, c a stabilit cu coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, ca, din a doua jumatate a lunii februarie, personalul din invatamant sa aiba o prioritate sistemica in cadrul procesului de vaccinare.

Sorin Cimpeanu: Din a doua jumatate a lunii, personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in campania de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca din a doua jumatate a acestei luni personalul din invatamant va avea o prioritate sistemica in cadrul campaniei de vaccinare.

Ministrul Educatiei, anunt trist dupa redeschiderea scolilor. Ce se va intampla cu elevii daca vor aparea focare de Covid-19

Redeschiderea scolii a avut loc intr-un cadru tensionat, dat fiind faptul ca exista multe riscuri de dezvoltare a unor focare de Covid-19, ceea ce ar conduce la o noua supraaglomerare a sectiilor ATI. Sorin Cimpeanu a fost rugat sa lamureasca situatia celui de-al doilea semestru scolar, in conditiile in care va aparea un nou val .

Ministrul Educatiei afirma ca multe cadre didactice sunt putin dezamagite de prezenta mult mai slaba a elevilor din clasele a XII-a decat cea inregistrata in invatamantul primar si in gradinite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca, potrivit relatarilor profesorilor, prezenta in banci a elevilor de clasele a XII-a este mult mai scazuta comparativ cu prezenta inregistrata in primele zile ale semestrului al doilea la invatamantul primar si la gradinite. Ministrul considera ca o explicatie pentru acest fapt poate fi obisnuinta elevilor mari de a invata online.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant.

ASTAZI Presedintele Iohannis se intalneste cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea, astazi, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

Ministrul educatiei vrea sa se renunte la obligativitatea purtarii mastii de catre elevi in timpul orelor de educatie fizica

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine renuntarea la purtarea mastii de protectie in timpul orelor de educatie fizica, bazandu-se pe masurile din alte state uropene.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )