Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualelor de sport

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualului de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor.

Ministrul Liviu Pop da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice daca isi doresc acest lucru, a anuntat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop, scrie mediafax. ro. Profesorii vor decide daca vor.

Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, care a tinut sa sublinieze ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, despre invatamantul romanesc: Este de nota 6 - 7

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, luni, ca in opinia sa invatamantul romanesc este de nota sase sau sapte, din cauza ca are foarte multe cadre didactice necalificate.

Paradox in scandalul manualelor: elevii de a V-a vor avea manuale de Romana si Matematica cu cel putin o luna intarziere, insa cel de Sport va fi livrat la timp

Elevii care vor intra in clasa a V-a incepand cu septembrie 2017 vor fi pusi in fata unui paradox. Nu vor primi manuale noi de Limba Romana si de Matematica, dar vor beneficia de manuale de Educatie Fizica si Dirigentie, pe care atat ei cat si parintii le considera inutile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )