Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, care a tinut sa sublinieze ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Pop: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de Sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop. Acesta a subliniat ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Liviu Pop: Profesorii vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a declarat luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, el subliniind ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens, potrivit News. ro.

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualului de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor.

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, despre invatamantul romanesc: Este de nota 6 - 7

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, luni, ca in opinia sa invatamantul romanesc este de nota sase sau sapte, din cauza ca are foarte multe cadre didactice necalificate.

Anuntul Ministerului Educatiei - Elevii vor incepe cursurile mai repede

Elevii se vor intoarce la cursuri in anul scolar 2017-2018 mai devreme ca de obicei. Daca in anii trecuti primul clopotel suna pe 15 septembrie, acum scoala va incepe pe 11 si se va.

Ce nu stie Ministrul Educatiei: Autoritatea nu se obtine printr-o numire politica |OPINIE

Numai intr-o societate libera, elitele reprezinta acel grup de indivizi, care dobandesc acest statut pe baza de merit. Dand dovada de intelepciune si de curaj, avand o educatie intelectuala cu mult peste valoarea medie a populatiei, ei se prezinta ca o autoritate morala, ideile si judecatile lor bucurandu-se de un deosebit respect. Elitele se fac usor remarcate intr-un sistem imperfect, au o viata activa iar altruismul este o atitudine obligatorie. Un rol al elitelor este acela de a dezvolta reteaua de putere politica a societatii.

Veste buna pentru cei care inca asteapta restituirea taxei auto. Statul da banii inapoi pana in martie 2019 cu o dobanda de 0,02% pe zi

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care reglementeaza inapoierea taxei auto celor care au platit-o pana la eliminarea ei de la 1 februarie 2017.

Un nou trend sexual pune autoritatile in alerta. Ce se intampla cu cei care incearca asa ceva

Un noi trend sexual deosebit de periculos, care poate avea consecinte fatale care ia tot mai multa amploare in Europa si pune medicii in alerta in ceea ce priveste cresterea cazurilor de.

Curtea de Conturi, controlata de personaje dubioase: Baronul numarul 2 in PSD, Niculae Badalau, socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu si sotia sociologului Pieleanu, printre cei care supravegheaza cum sunt folosite finantele statului

La 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care si inginerii pot fi membri ai Curtii de Conturi. Initiativa il are in spate pe controversatul presedinte executiv al PSD, Niculae Badalau, care a absolvit o facultate de inginerie si spera ca, in octombrie, sa ajunga presedintele Curtii de Conturi.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )