Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Educatiei le-a cerut profesorilor sa-si ia concediu pe timpul starii de urgenta

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei le-a cerut profesorilor sa-si ia concediu pe timpul starii de urgenta

Ministrul Educatiei. Monica Anisie, le-a sugerat profesorilor sa-si ia concediu de odihna pe timpul . continuă pe România Liberă

Anul scolar si universitar 2019-2020 nu va fi inghetat, promite ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca anul scolar 2019-2020 nu va fi.

MINISTRUL EDUCATIEI Admiterea la ciclul de licenta in invatamantul universitar se va organiza dupa sustinerea examenului de Bacalaureat

Admiterea la ciclul de licenta in invatamantul universitar se va organiza dupa sustinerea examenului national de Bacalaureat, iar admiterea la masterat sau doctorat se va organiza la sustinerea examenului de licenta sau dizertatie, a declarat marti ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, intr-o conferinta de presa, informeaza Agerpres.

MINISTRUL EDUCATIEI: Reluarea cursurilor se va stabili in functie de evolutia pandemiei de coronavirus

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a anuntat, astazi, ca data exacta privind reluarea cursurilor se va stabili in functie de evolutia pandemiei de coronavirus.

Ministrul Educatiei: Elevii vor ramane acasa pana cel putin la jumatatea lunii mai. Ce alte declaratii a mai facut Monica Anisie

In urma prelungirii starii de urgenta pana la jumatatea lunii mai, anuntata astazi de presedintele Klaus Iohannis, ministrul Educatiei a facut unele precizari legate de reluarea cursurilor in scoli.

MINISTRUL EDUCATIEI: Nu este cazul sa revenim la cursuri pana cand nu vor fi in siguranta elevii, studentii si profesorii

Nu e cazul sa revenim la cursuri pana cand nu vor fi in siguranta elevii, studentii si profesorii, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie la Antena 3, dupa ce a fost intrebata cat timp va fi prelungita masura inchiderii scolilor.

Ministrul Educatiei, anunt important pentru elevi: Bacalaureatul si Evaluarea Nationala ar putea avea loc in iulie

Monica Anisie a anuntat data la care ar putea avea loc examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala 2020. Ministrul Educatiei sustine ca examenele ar putea avea loc in luna iulie.

VIDEO Ministrul Educatiei, Monica Anisie da asigurari: Nu se ingheata anul scolar!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca simularile la examenele nationale au fost anulate si ca subiectele de Bacalaureat vor fi concepute din materia studiata pana la 11 martie 2020. Totodata, demnitarul spune ca anul scolar nu va fi inghetat, copiii urmand sa se intoarca la scoala la finalul lunii mai sau in iunie, in functie de evolutia crizei.

EXCLUSIV RL. Ministrul Educatiei, despre ce vor face profesorii dupa vacanta de Paste

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat, pentru ROMANIA LIBERA, ca nu se pune p.

Simularile examenelor nationale sunt anulate - ministrul Educatiei

Simularile examenelor nationale au fost anulate, fiind inlocuite cu testele de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a, a declarat luni seara ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Anul scolar nu va fi inghetat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar in curs nu va fi inghetat, in ciuda suspendarii cursurilor in unitatile de invatamant din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )