Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Anul scolar nu va fi inghetat

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Anul scolar nu va fi inghetat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar in curs nu va fi inghetat, in ciuda suspendarii cursurilor in unitatile de invatamant din Romania. continuă pe Antena3

MINISTRUL EDUCATIEI: Nu este cazul sa revenim la cursuri pana cand nu vor fi in siguranta elevii, studentii si profesorii

Nu e cazul sa revenim la cursuri pana cand nu vor fi in siguranta elevii, studentii si profesorii, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie la Antena 3, dupa ce a fost intrebata cat timp va fi prelungita masura inchiderii scolilor.

Anul scolar nu va fi inghetat. Precizarile Ministrului Educatiei (VIDEO)

Anul scolar nu va fi inghetat, a anuntat, sambata, ministrul Educatiei, Monica Anisie. Totul, in conditiile in care, in Romania, cursurile sunt suspendate inca de la inceputul lunii martie, ca masura im.

Ministrul Educatiei: Structura anului scolar nu a fost modificata. Informatiile care circula in spatiul public sunt false!

Ministerul Educatiei precizeaza, dupa ce in spatiul public a aparut un document care imita un ordin de ministru si care se refera la reluarea cursurilor in unitatile de invatamant, ca structura anului scolar 20192020 nu a fost modificata, iar acel document este un fals. MEC va face denunt penal pentru a fi identificate persoanele care au distribuit aceste inscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministrul Educatiei, Igor Sarov: 92% din elevi sunt antrenati in procesul educational la distanta

Si domeniul educational a fost luat prin surprindere de pandemia de COVID-19. in contextul restrictiilor impuse, Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii a elaborat mai multe documente pentru a asigura procesul de invatare la distanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )