Libnet.ro
UNICEF

20:31

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Baronii manualelor au anual, se vehiculeaza, undeva peste 100 de milioane euro. Numai auxiliare. Bani gri catre negru

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Baronii manualelor au anual, se vehiculeaza, undeva peste 100 de milioane euro. Numai auxiliare. Bani gri catre negru

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca Baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro, bani gri catre negru. continuă pe Adevărul

Liviu Pop: Baronii manualelor au anual peste 100 de milioane euro/ Doar 10% dintre auxiliarele folosite au avut aviz MEN/ Am mostenit manualul de sport

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro. Ministrul mai spune ca ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN.

REPORTAJ Biblioteca pentru Pop. Ce carti a primit cu dedicatie de la bucuresteni ministrul Educatiei, Liviu Pop

Scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului Liviu Pop i-au scos pe bucuresteni in strada. Au pus mana de la mana si i-au trimis ministrului mai multe carti, pentru ca acesta sa-si poata completa educatia.

Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar vrea inlocuirea acestuia, pe motiv ca strica imaginea Guvernului. Pe lista demiterilor s-ar putea afla si ministrul Sanatatii, Florian.

Protest inedit marti: Biblioteca pentru Pop, o actiune impotriva ministrului Educatiei Liviu Pop

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature.

VIDEO Liviu Pop: Edituri si persoane fac profit de pe urma manualelor. Este o mafie. Manualul de Sport era prevazut de legea din anul 2011

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat vineri ca in industria manualelor a aparut o adevarata mafie, astfel ca anumite persoane fac profit de pe urma acestora.

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism.

EXCLUSIV. Cum isi analizeaza Liviu Pop, ministrul Educatiei, propriile perle

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a oferit de-a lungul timpului numeroase perle. Parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe, a aratat Radu Tudor, joi seara, la Punctul.

Liviu Pop sustine ca doar 10% dintre auxiliarele folosite in ultimii 3-4 ani au avut avizul Ministerului Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN.

Ministrul Liviu Pop anunta ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

Ministrul Liviu Pop spune ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )