Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Liviu Pop spune ca va muta competitia pentru manuale intre autori

România Liberă România Liberă,
Ministrul Liviu Pop spune ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori. continuă pe România Liberă

Ministrul Liviu Pop anunta ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

Dragnea l-a amenintat pe ministrul Liviu Pop, cerandu-i sa uite ca a fost lider sindical

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o amenintare ministrului Educatiei, Liviu Pop, intr-o emisiune difuzata marti seara la Romania TV.

Ministrul Liviu Pop, declaratii inainte de Motiune: Nu vad nici un motiv sa-mi dau demisia!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a dat mai multe explicatii in legatura cu scandalul generat de lipsa manualelor in scoli si a dat asigurari ca aceasta situatie nu se va mai repeta. in acest.

Inventarul gafelor care il trimit pe ministrul Liviu Pop direct in Istorie. De la genunche la greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatie, Liviu Pop, a oferit, de la preluarea portofoliului in executivul Tudose si pana in prezent, o variata si colorata gama de gafe. Plecand de la cea care i-a adus titulatura de ministrul genunche la cea de marti, din plenul Senatului, de la dezbaterea motiunii simple, parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe.

Liviu Pop face primul pas concret pentru editura unica. Cum justifica tranzactia prin care va controla politic o piata de zeci de milioane de euro

Ministrul Liviu Pop a facut primul pas concret pentru constituirea editurii care va detine monopolul in domeniul manualelor.

Turcan: Liviu Pop trebuie sa isi dea azi demisia. Daca nu, poate fi fortat prin votul colegilor

Deputatul Raluca Turcan a scris luni peFacebookca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa isi dea astazi demisia, pentru ca, de cand a ajuns in functie, problemele se tin lant si nu a reusit sa explice de ce elevii de clasa a V-a nu au nici in acest an manuale pe banci, de ce a blocat auxiliarele fara sa puna nimic in loc, de ce a amplificat politizarea in institutiile de invatamant si de ce nu s-au ameliorat problemele cu autorizatiile ISU.

Liviu Pop: Baronii manualelor au anual peste 100 de milioane euro/ Doar 10% dintre auxiliarele folosite au avut aviz MEN/ Am mostenit manualul de sport

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro. Ministrul mai spune ca ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN.

Ministrul Genunche Pop inlocuieste inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare, desi nici profesorii, nici programele nu sunt pregatite pentru transdisciplinaritate

Ministrul Educatiei pregateste inlocuirea inspectorilor pe materii cu inspectori pe arii curriculare. Totodata, spune Liviu Pop, va fi cate unul pentru invatamantul primar, unul pentru.

Experiment in Educatie. Liviu Pop va inlocui inspectorii pe materii cu inspectori hibrid

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, ii va inlocui pe inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare, astfel incat, spune el, sa se creeze o transdiciplinaritate, desi programele scolare nu sunt transdisciplinare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )