Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ministrul Educatiei, Monica Anisie:Nu voi schimba regulile in timpul jocului. Examenele nationale raman la fel

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie:Nu voi schimba regulile in timpul jocului. Examenele nationale raman la fel

Ministrul Monica Anisie a declarat, joi, la preluarea mandatului de la Educatie si Cercetare, ca toate deciziile pe care le va lua se vor baza pe raspunsul la intrebarea: Ce aduce bun pentru elev masura pe care o iau?. continuă pe Adevărul

Examenele nationale, fara teste grila. Monica Anisie: Nu luam decizii peste noapte, nu schimbam regulile in timpul jocului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat la preluarea mandatului ca nu va schimba examenele nationale, iar acestea vor avea loc asa cum s-a stabilit pana acum. Anisie a declarat ca nu este de acord cu testele grila pentru examenele nationale.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Se reduce numarul de secretari de stat de la Educatie. Ministrul Monica Anisie: Din cei sapte vor ramane probabil patru

Numarul secretarilor de stat din Ministerul Educatiei si Cercetarii va fi redus la patru din cei sapte existenti in prezent, a anuntat joi ministrul Monica Anisie.

Noul ministru al Educatiei NU este de acord cu testele GRILA la examenele nationale: Nu luam decizii peste noapte

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca in cadrul examenelor nationale nu se va schimba nimic. Anisie a facut aceasta precizare, dupa ce fostul ministru spunea ca intentioneaza sa introduca tste.

VIDEO Ministrii Cabinetului Orban isi preiau mandatele. Ministrul Muncii: Pensionarii si salariatii sa stie din sursa sigura ca nu se taie pensii si salarii Declaratiile noilor ministri si ale presedintelui Iohannis, la ceremoniile de instalare

Ministrii Cabinetului Orban isi preiau astazi mandatul, prima zi fiind dedicata evaluarii situatiei din fiecare minister, dupa guvernarea PSD. Acest mandat il dedic tinerilor, a fost prima declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie. La randul sau, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a enumerat prioritatile, intre care o reorganizare a institutiei, mai exact o reducere a structurii ministerului, o comunicare buna, astfel incat oamenii sa primeasca mesaje corecte, si discutii cu partenerii sociali pentru calculul corect si obiectiv al salariului minim. La ceremoniile de predare-primire a unor portofolii a participat si presedintele Klaus Iohannis, care a atacat din nou guvernul PSD.

Formula 1 schimba regulile si plafoneaza cheltuielile

Marele circ se schimba din foarte multe puncte de vedere, intentia fiind de a se creste spectaculozitatea curselor, stimularea audientei, dar nu este neglijata nici protectia pilotilor. Res-ponsabilii Formulei 1 au prezentat principalele masuri ale noului regulament ce va intra in vigoare din anul 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )