Libnet.ro
UNICEF

13:15

Se reduce numarul de secretari de stat de la Educatie. Ministrul Monica Anisie: Din cei sapte vor ramane probabil patru

Adevărul Adevărul,
Se reduce numarul de secretari de stat de la Educatie. Ministrul Monica Anisie: Din cei sapte vor ramane probabil patru

Numarul secretarilor de stat din Ministerul Educatiei si Cercetarii va fi redus la patru din cei sapte existenti in prezent, a anuntat joi ministrul Monica Anisie. continuă pe Adevărul

Examenele nationale, fara teste grila. Monica Anisie: Nu luam decizii peste noapte, nu schimbam regulile in timpul jocului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat la preluarea mandatului ca nu va schimba examenele nationale, iar acestea vor avea loc asa cum s-a stabilit pana acum. Anisie a declarat ca nu este de acord cu testele grila pentru examenele nationale.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie:Nu voi schimba regulile in timpul jocului. Examenele nationale raman la fel

Ministrul Monica Anisie a declarat, joi, la preluarea mandatului de la Educatie si Cercetare, ca toate deciziile pe care le va lua se vor baza pe raspunsul la intrebarea: Ce aduce bun pentru elev masura pe care o iau?.

VIDEO Monica Anisie, la preluarea mandatului de la Educatie: Vor ramane doar patru secretari de stat

Ministrul Monica Anisie a declarat, la preluarea mandatului de la Educatie si Cercetare, ca toate deciziile pe care le va lua se vor baza pe raspunsul la intrebarea: Ce aduce bun pentru elev masura pe care o iau? in acelasi timp, Anisie a spus ca isi doreste un parteneriat real cu sindicatele si cu elevii. Ministrul Educatiei a declarat ca nu va schimba regulile in timpul jocului, iar examenele nationale nu vor fi schimbate. Ministerul Educatiei va fi reorganizat astfel incat numarul secretarilor de stat va fi injumatatit si vor ramane 4 din 8 secretari de stat cati sunt in prezent.

Guvernul Orban, anunt cu privire la educatie: Nu se va mai invarti in gol

Guvernul Orban pune educatia pe primul loc, a declarat joi vicepremierul Raluca Turcan, la preluarea mandatului de ministru al Educatiei si Cercetarii de catre Monica Anisie. E o bucurie sa instalam astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )