Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, pare depasita de problemele grele cu care se confrunta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, Monica Anisie, pare depasita de problemele grele cu care se confrunta

Am citit pe Facebook o lista a activitatilor ministrului Educatiei in saptamana 25-29 noiembrie. Cel mai frapant lucru este absenta unora dintre problemelor esentiale cu care se confrunta ministerul Educatiei. Printre acestea, schimbarea persoanelor cu functii de conducere mostenite de la PSD, lamurirea aplicarii legii care prevede 20, 25, 30 oresaptamana la primar, gimnaziu, liceu, problemele legate de bugetul pe 2020. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei Monica Anisie, declaratie de avere: trei masini, doua terenuri si datorii de 180.000 de lei

Monica Anisie, ministrul Educatiei in Guvernul Orban, si-a publicat Declaratia de avere. Potrivit acesteia, ministrul detine doua terenuri in Vidra, in Ilfov, unul de 1. 035 de mp si altul de 10.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a povestit motivul pentru care nu i-a mai intrebat pe elevii sai de ce nu si-au invatat lectia: Nu am mai pus-o niciodata

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a relatat un moment special de pe vremea cand preda Limba Romana la clasele de gimnaziu si liceu. Demnitarul a explicat motivul pentru care nu ii intreaba niciodata pe copii.

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Clasa pregatitoare 2020. Anunt facut de ministrul Educatiei

Clasa pregatitoare ar putea disparea in 2020, conform spuselor Monicai Anisie, ministrul Educatiei. Mai departe, avand in vedere ca venim cu alte planuri cadru si alte programe, firesc ar fi ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )