Libnet.ro
UNICEF

06:30

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a povestit motivul pentru care nu i-a mai intrebat pe elevii sai de ce nu si-au invatat lectia: Nu am mai pus-o niciodata

B1 B1,
Monica Anisie, ministrul Educatiei, a povestit motivul pentru care nu i-a mai intrebat pe elevii sai de ce nu si-au invatat lectia: Nu am mai pus-o niciodata

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a relatat un moment special de pe vremea cand preda Limba Romana la clasele de gimnaziu si liceu. Demnitarul a explicat motivul pentru care nu ii intreaba niciodata pe copii. continuă pe B1

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care .

Dialog INEDIT intre un politist si o soferita privind permisul auto. Motivul incredibil pentru care femeia nu purta actele la ea: Din pacate ati nimerit intr-un filtru al politiei si nu intr-unul de pe Instagram

Politia Romana continua seria de postari educative pentru soferi, publicate pe Facebook. De aceasta data,politistii de la rutiera povestesc cazul unei soferite care a fost prinsa depasind.

Motivul pentru care Consiliul Judetean a vandut terenul de sub Centrul de Dializa Buzau

Consiliul Judetean Buzau apeleaza la solutii mai putin obisnuite pentru a dota cu aparatura Spitalul Judetean Buzau, institutie aflata in subordine.

5 motive pentru care patura electrica este o necesitate iarna aceasta

Odata cu cresterea costurilor pentru incalzire care devin topicurile de baza ale publicatiilor de or.

HOROSCOP. Luna Noua in SAGETATOR 2019: Zodiile pentru care incep zile grele, pline de suparare

Luna Noua in Sagetator a avut loc in dimineata zilei de 26 noiembrie si nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC - Incepi sa iti pierzi rabdarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )