Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Educatiei numeste inspector general la Timis pe un membru PNL care a picat de doua ori examenul de director

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei numeste inspector general la Timis pe un membru PNL care a picat de doua ori examenul de director

Inspectorul scolar general de la judetul Timis, Aura Danielescu, a fost schimbata din functie de ministrul Educatiei, Monica Anisie, cu doua zile inainte sa-i expire mandatul. Aura Danielescu nu ar mai fi trebuit sa fie in functie din 23 martie, dar Ministerul Educatiei a trimis inca de vineri ordinul prin care inspectorul scolar general Aura Danielescu este inlocuita cu Marin Popescu, fost profesor titular in invatamantul preuniversitar care in ultimii 8 ani a lucrat la Universitatea de Vest din Timisoara. Marin Popescu este membru PNL si consilier judetean din partea acestui partid. Inspectorul general scolar adjunct, Mihaela Petrov, a fost si ea inlocuita prin acelasi ordin tot cu un membru PNL, Cosmin Hogea, care a picat concursul pentru functia de director de doua ori la Colegiul Tehnic de Vest. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar

Nu se pune problema inghetarii anului scolar, anunta ministrul Educatiei, Monica Anisie, care a declarat ca a primit un feedback pozitiv cu privire la lectiile online si cursurile televizate, in contextul epidemiei de coronavirus.

Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut anuntul pe care multa lume il astepta, chiar in aceasta dimineata. Aceasta a declarat pentru Edupedu. ro ltimele informatii vizavi de speculatiile referitoare la inghetarea anului scolar: Nu se ingheata anul scolar Monica Anisie a adus la cunostinta faptul ca specialistii din Minister dezbat in aceste zile strategia cea mai .

COVID-19. Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar. Nu luam in calcul o asemenea situatie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, marti, ca nu se ia in calcul inghetarea anului scolar. Anisie a reiterat faptul ca scolile vor fi inchise pana dupa Paste din cauza raspandirii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )