Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Playtech Playtech,
Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut anuntul pe care multa lume il astepta, chiar in aceasta dimineata. Aceasta a declarat pentru Edupedu. ro ltimele informatii vizavi de speculatiile referitoare la inghetarea anului scolar: Nu se ingheata anul scolar Monica Anisie a adus la cunostinta faptul ca specialistii din Minister dezbat in aceste zile strategia cea mai . continuă pe Playtech

COVID-19. Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar. Nu luam in calcul o asemenea situatie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, marti, ca nu se ia in calcul inghetarea anului scolar. Anisie a reiterat faptul ca scolile vor fi inchise pana dupa Paste din cauza raspandirii.

Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar

Nu se pune problema inghetarii anului scolar, anunta ministrul Educatiei, Monica Anisie, care a declarat ca a primit un feedback pozitiv cu privire la lectiile online si cursurile televizate, in contextul epidemiei de coronavirus.

Monica Anisie: Nu se pune problema inghetarii anului scolar Fac apel la calm si responsabilitate

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a indemnat marti, la TVR 1, la calm si responsabilitate cu privire la informatiile aparute in spatiul public si a declarat ca in acest moment nu se pune problema inghetarii anului scolar. Ea a spus ca Ministerul Educatiei nu ia in calcul o asemenea situatie.

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

Coronavirus. Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi sustinuti pentru a preda online, iar elevii au acces la Telescoala

Profesorii si elevii vor fi sustinuti pentru a nu pierde materia in contextul pandemiei de COVID-19. Ministrul Educatiei a precizat luni, intr-o videoconferinta ca programul Telescoala, disponibil pe TVR1 ii va ajuta pe elevi sa invete de acasa.

Ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat, duminica seara, ca scolile raman inchise pana dupa Paste.

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )