Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si Monica Anisie, ministrul Educatiei, au anuntat ultimele reglementari in ceea ce priveste deschiderea anului scolar 2020-2021, pe 14 septembrie, in conditii de epidemie de coronavirus. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor, vedeti un pic mai jos. Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu 2 saptamani inainte . continuă pe Playtech

Digi 24: REPORTAJ. Confuzie in scoli, cu doua saptamani inainte de inceperea cursurilor. Directorii si profesorii nu stiu clar ce sa faca

Elevii reincep cursurile peste doua saptamani. in scoli au loc deja pregatiri, insa fiecare director face ce crede el ca e bine. Toate regulile care ar urma sa fie aplicate sunt, in continuare, in stadiul de propuneri.

Cum poate incepe scoala in siguranta. Medic scolar: imi tin copilul acasa daca nu sunt respectate masurile de precautie

Cu doua saptamani inainte de inceperea anului scolar suntem inca in stadiul in care se lucreaza pe scenarii, iar discutia despre cat de sigura va fi in pandemie intoarcerea in colectivitate pare ca nu se mai termina.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )