Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Educatiei, profesoara de romana, acuzata ca a chinuit limba materna chiar de ziua Culturii Nationale

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, profesoara de romana, acuzata ca a chinuit limba materna chiar de ziua Culturii Nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, profesor de limba romana este acuzata de criticul de teatru Iulia Popovici ca a chinuit limba materna, utilizand prea multe virgule, dupa ce aceasta a trimis o scrisoare in care propune ca in toate scolile din tara, fiecare copil sa citeasca 20 minute pe zi. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei a facut show de zile mari... si cam atat

Stiti filmarea aia cu ministrul Educatiei cand vine pe neasteptate la o scoala din Ialomita, o aude pe o invatatoare ca urla la copii si apoi intra in sala de clasa si face un mega flagrant, inconjurata de camere de luat vederi si cu o atitudine de cel putin procuror DNA?.

Stirile ProTV: Cum a reactionat o invatatoare care tipa la elevi, cand ministrul Educatiei a intrat peste ea in clasa

Ministrul Educatiei a facut marti dimineata o inspectie fulger in mai multe scoli si gradinite din Ialomita si Calarasi.

Ministrul Educatiei, 5 masuri pentru debirocratizare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta cinci masuri pentru debirocratizarea activitatii profesorilor care se aplica incepand de astazi. Altele vor intra in vigoare in perioada urmatoare.

Ministrul Educatiei, la inceputul noului semestru: Semestrul al doilea reprezinta pentru noi, cadrele didactice, o provocare: incepem debirocratizarea!

Semestrul al doilea reprezinta pentru cadrele didactice o provocare intrucat se incepe debirocratizarea, a precizat ministrul Educatiei, Monica Anisie, intr-o postare de pe Facebook, de luni, cu ocazia inceputului.

Ministrul Educatiei propune ca fiecare copil sa citeasca 20 de minute pe zi la scoala

Ministerul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, propune ca, in toate scolile din tara, fiecare copil sa citeasca 20 minute pe zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )