Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat, duminica seara, ca scolile raman inchise pana dupa Paste. continuă pe Antena3

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

Monica Anisie: Exista posibilitatea ca scolile sa ramana inchise

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat sambata seara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va fi decretata stare de urgenta, ca exista posibilitatea ca scolile sa ramana inchise si dupa 22 martie. intr-o interventie la Digi24, Monica Anisie a spus ca elevii vor invata online, de pe platforme puse la dispozitie de diverse companii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )