Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere scolilor situatia actualizata

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere scolilor situatia actualizata

Ministrul Educatiei, prof. dr. Sorin Cimpeanu, vrea sa stie care este situatia reala din unitatile de invatamant: cum stau cu dotarile necesare educatiei online, care este acoperirea cu cadre didactice si cati elevi sunt in pericol sa ramana cu mediile neincheiate. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ordinea in care se vor deschide scolile si gradinitele

Scolile din Romania nu sunt total pregatite pentru reluarea cursurilor fata in fata, in sala de clasa, a spus ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, luni, intr-o interventie in direct la Antena 3.

SORIN CIMPEANU: Urgentele mandatului merg de la educatia timpurie pana la invatamantul universitar, de la echitate pana la performanta

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca urgenta zero o reprezinta posibilitatea deschiderii prioritizate a scolilor si constructia bugetului pentru educatie pe anul 2021.

Cand se redeschid scolile in 2021. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului

Parintii si elevii au asteptat luni de zile aceasta veste. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului si a spus cand se redeschid scolile in 2021. Se redeschid scolile din ianuarie 2021?! Cea mai importanta veste pentru parinti si elevi a fost data chiar de catre Ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu a dezvaluit cand se redeschid scolile .

Ministrul educatiei nu poate estima data la care vor fi redeschise scolile

Noul ministru al educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat duminica seara ca in acest moment nu poate es.

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei: Redeschiderea scolilor reprezinta o urgenta. Gradual, se vor intoarce in banci elevii de gradinita si ciclu primar

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a declarat ca redeschiderea scolilor este o sarcina urgenta a mandatului sau, pe langa bugetul pe care il va primi. Potrivie edupedu. ro, ministrul a afirmat.

Sorin Cimpeanu: Urgenta zero o reprezinta posibilitatea deschiderii prioritizate a scolilor si constructia bugetului Educatiei pe 2021

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a declarat ca urgenta zero a inceputului sau de mandat tine de posibilitatea deschiderii prioritizate a scolilor si de constructia bugetului pentru.

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil. Prioritate vor avea gradinitele, invatamantul primar, clasele a VIII-a si a XII-A, scolile cu acces deficitar la tehnologie (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil, dar o astfel de masura va fi luata numai dupa discutii cu.

Cand vor fi redeschise scolile din Romania? Cimpeanu: Momentul va fi stabilit in functie de evolutia pandemiei Prioritare, gradinitele, clasele primare si clasele a VIII-a si XII-a

Momentul redeschiderii scolilor este inca neclar, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunand ca acesta va fi stabilit impreuna cu Ministerul Sanatatii, in functie de evolutiile epidemiologice. Potrivit lui Cimpeanu, constituie prioritati gradinitele si invatamantul primar, elevii claselor a VIII-a si a XII-a care vor sustine examene nationale, precum si scolile care au avut dificultati in predarea online.

Sorin Cimpeanu: Sunt peste 1 milion de tineri in categoria NEET invatamantul profesional va fi o alternativa viabila atunci cand va fi bun pentru copiii tuturor (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a afirmat ca peste 1 milion de tineri se regasesc in asa-zisa categorie NEET nu au loc de munca, nu merg la scoala si nu sunt angrenati in nicio alta forma de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )