Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul educatiei nu poate estima data la care vor fi redeschise scolile

România Liberă România Liberă,
Ministrul educatiei nu poate estima data la care vor fi redeschise scolile

Noul ministru al educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat duminica seara ca in acest moment nu poate es. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei promite sa rezolve problema pagiatelor: Nu se poate altfel. Garantez cu mandatul pe masa

Noul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu a vorbit la Adevarul Live despre problema plagiatelor, si a promis ca, in mandatul sau, va rezolva aceasta problema prin implementarea unui registru national unic, care sa integreze toate diplomele academice.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, despre despagubirile pacientilor care ar putea dezvolta reactii adverse in urma administrarii vaccinului impotriva COVID-19

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a explicat, duminica, la conferinta de presa tinta la inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, ce se intampla cu pacientii care acuza reactii adverse, dupa.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

POST-BREXIT Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. BBC face lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )