Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Energiei se lauda din nou cu cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze

B1 B1,
Ministrul Energiei se lauda din nou cu cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze

Anton Anton, ministrul Energiei, sustine ca la Craiova se va construi cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze, potrivit digi24. ro. Am venit la Craiova pentru ca aici. continuă pe B1

ANTON ANTON: Vom construi la Craiova cel mai interesant sistem de stocare a energiei

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat astazi ca la Craiova se va construi cel mai interesat sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Guvernul se LAUDA, din nou, cu o initiativa in cadrul Consiliului UE care nu i-a apartinut

Presedintia Romana a Consiliului Uniunii Europene a obtinut sustinerea finala a Statelor Membre pentru Directiva Gazelor Naturale, se arataintr-o postare pe Facebook, de joi, a Ministerul.

Ministrul Energiei a vizitat Termocentrala Craiova II

Ministrul Energiei, Anton Anton, a anuntat, cu ocazia unei vizite efectuate astazi la Craiova, ca in Banie va fi construit un sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze, proiectul fiind in faza incipienta.

Vom avea din nou Alimentara si Aprozar. Ministrul Agriculturii vrea ca statul sa concureze cu hipermarketurile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adus din nou in atentie problema magazinelor de stat, in care s-ar vinde produse exclusiv romanesti. Casa de Comert Agroalimentar Unirea, infiintata in ianuarie de.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 FEBRUARIE Aurul isi continua avansul spre maximele lui 2016

Aurul se afla din nou in atentia investitorilor, cotatia metalului galben marcand o crestere de 0,95%, in perioada 12 - 19 februarie, in timp ce marti, 20 februarie, pretul aurului a depasit, pentru prima data in ultimele zece luni, nivelul de 1. 340 de dolari/uncie.

Caru' cu vedete: Cum arata Adela Popescu n copilarie; Felina, iubita si rasfatata peste masura de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera

La ce tinute se asteapta criticii de moda. Dupa premierea in sine, cel mai urmarit moment de la gala Oscarurilor este sosirea vedetelor. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera pentru piesa Te-as iubi, chiar in luna dragostei.

Moment extraordinar in Romania: operatia realizata cu cel mai performant robot

Cel mai performant robot in chirurgie spinala si neurochirurgie din Europa a operat alaturi de medicii unui spital din Iasi. Operatia a durat in jur de doua ore si a fost un adevarat succes. Un barbat in varsta de 40 de ani care a suferit o fractura de coloana vertebrala a fost operat in premiera [] .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )