Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Energiei: Se reduce numarul posturilor de conducere la Complexul Energetic Oltenia

România Liberă România Liberă,
Ministrul Energiei: Se reduce numarul posturilor de conducere la Complexul Energetic Oltenia

Complexul Energetic Oltenia va avea, din 30 iunie, o noua organigrama, care prevede reducerea posturilor de conducere cu aproximativ 20%. Astfel, compania va avea cu 100 de oameni mai putin, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu. continuă pe România Liberă

Gafa de proportii a ministrului Energiei la Targu Jiu. Grigorescu a confundat Complexul Energetic Oltenia cu cel din Hunedoara

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a facut ieri o vizita la Complexul Energetic Oltenia CEO), dar a confundat aceasta unitate cu cea din judetul vecin, Complexul Energetic Hunedoara CEH).

Ministrul energiei: Complexul Energetic Oltenia va avea cu 20% mai putine posturi de conducere

Noua organigrama a Complexului Energetic Oltenia, care va intra in vigoare la 30 iunie, va contine cu 20% mai putine posturi de conducere, respectiv mai putin cu aproximativ 100 de oameni, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, potrivit Agerpres. Ministrul a precizat ca asteapta de la CE Oltenia un plan de redresare complex, agreat cu partenerii sociali.

Restructurare puternica la CE Hunedoara: Ministrul energiei a anuntat inchiderea a doua mine din patru, fiind singura solutie pentru salvarea companiei de faliment

Complexul Energetic Hunedoara va intra intr-un program puternic de restructurare, urmand sa fie inchise pana in 2018 doua mine, Lonea si Lupeni, din cele patru, a anuntat ministrul energiei, Victor Grigorescu. Practic, mai raman in functie doar minele Livezeni si Vulcan. De asemenea, vor mai fi pastrate doar doua grupuri de producere a energiei electrice, una la termocentrala Paroseni si una la termocentrala Mintia, avand impreuna o capacitate instalata de 400 MW. Planul de restructurare va fi prezentat Comisiei Europene. CE Hunedoara se afla intr-un proces de insolventa extrem de dificil, singura solutie pentru salvarea companiei de faliment fiind renuntarea la activele neviabile si pastrarea celor care ar putea genera profit.

Ministrul Energiei: Mai multe mine vor fi inchise pana in anul 2018

Minele Lonea si Lupeni din Valea Jiului vor fi inchise, pana in anul 2018. Astfel, din Complexul Energetic Hunedoara CEH) vor mai face parte doar minele Livezeni si Vulcan, a anuntat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Ministrul Energiei: Minele Lonea si Lupeni vor fi inchise

Concluziile comitetului pentru minerit, referitoare la Complexul Energetic Hunedoara, sunt ca grupurile energetice Paroseni si Deva si minele Livezeni si Vulcani vor ramane in activitate, in timp ce minele Lonea si Lupeni vor ramane inchise, a aratat ministrul Energiei Victor Grigorescu, intr-o conferinta de presa.

Ce mine se inchid si cati angajati vor fi disponibilizati. Anuntul facut de ministrul Energiei

Minele Lonea si Lupeni din Valea Jiului vor intra in programul de inchidere a minelor pana in 2018 si doar minele Livezeni si Vulcan vor mai face parte din Complexul Energetic Hunedoara, a.

Complexul Energetic Oltenia are 500 de oameni in posturi de conducere si se lauda ca va oferi prime consistente pentru angajati cu ocazia Sarbatorilor Pascale (VIDEO)

La un pas de faliment, Complexul Energetic Oltenia se lauda ca va oferi prime consistente pentru angajati cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Iar compania numara, pe langa miile de salariati, sute de.

La CE Oltenia va fi finalizata o noua organigrama care reduce inclusiv posturile de conducere

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat astazi, ca la compania Complexul Energetic Oltenia CEO) va fi finalizata o noua organigrama, care prevede inclusiv reducerea unor posturi de conducere, astfel incat procesul decizional sa fie cat mai eficient, informeaza surse din presa.

Ideea mixului energetic nu va disparea

Ideea crearii unui mix energetic la nivel national nu va disparea, a declarat ieri, la Targu-Jiu, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, punc-tand ca acest lucru, in piata roma-neas-ca de energie, se va intampla la un moment dat.

Complexul Energetic Hunedoara, ,,societate de binefacere. Termocentralele nu mai au autorizatie de mediu

Directorii, administratorii si salariatii Complexului Energetic Hunedoara s-au comportat ca si cum aceasta ar fi o societate de binefacere, noteaza administratorul judiciar al companiei, GMC Craiova, in raportul privind cauzele.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )