Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Energiei: Mai multe mine vor fi inchise pana in anul 2018

România Liberă România Liberă,
Ministrul Energiei: Mai multe mine vor fi inchise pana in anul 2018

Minele Lonea si Lupeni din Valea Jiului vor fi inchise, pana in anul 2018. Astfel, din Complexul Energetic Hunedoara CEH) vor mai face parte doar minele Livezeni si Vulcan, a anuntat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu. continuă pe România Liberă

Ministrul Energiei: Minele Lonea si Lupeni vor fi inchise

Concluziile comitetului pentru minerit, referitoare la Complexul Energetic Hunedoara, sunt ca grupurile energetice Paroseni si Deva si minele Livezeni si Vulcani vor ramane in activitate, in timp ce minele Lonea si Lupeni vor ramane inchise, a aratat ministrul Energiei Victor Grigorescu, intr-o conferinta de presa.

O noua speranta pentru familia Bodnariu. Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia

Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia, cel mai probabil si cel al familiei Bodnariu. Anuntul a fost facut de ministrul norvegian care are in subordine Protectia.

Restructurare puternica la CE Hunedoara: Ministrul energiei a anuntat inchiderea a doua mine din patru, fiind singura solutie pentru salvarea companiei de faliment

Complexul Energetic Hunedoara va intra intr-un program puternic de restructurare, urmand sa fie inchise pana in 2018 doua mine, Lonea si Lupeni, din cele patru, a anuntat ministrul energiei, Victor Grigorescu. Practic, mai raman in functie doar minele Livezeni si Vulcan. De asemenea, vor mai fi pastrate doar doua grupuri de producere a energiei electrice, una la termocentrala Paroseni si una la termocentrala Mintia, avand impreuna o capacitate instalata de 400 MW. Planul de restructurare va fi prezentat Comisiei Europene. CE Hunedoara se afla intr-un proces de insolventa extrem de dificil, singura solutie pentru salvarea companiei de faliment fiind renuntarea la activele neviabile si pastrarea celor care ar putea genera profit.

SONDAJ Patriotism alimentar. Romanii cer cat mai multe alimente autohtone

Romanii vor ca pe rafturile supermarketurilor sa se afle cat mai multe alimente produse in tara noastra, insa nu sunt de acord ca marile lanturi comerciale sa fie inchise la sfarsitul saptamanii, cand majoritatea conationalilor nostri isi fac cumparaturile.

Ministrul energiei: Complexul Energetic Oltenia va avea cu 20% mai putine posturi de conducere

Noua organigrama a Complexului Energetic Oltenia, care va intra in vigoare la 30 iunie, va contine cu 20% mai putine posturi de conducere, respectiv mai putin cu aproximativ 100 de oameni, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, potrivit Agerpres. Ministrul a precizat ca asteapta de la CE Oltenia un plan de redresare complex, agreat cu partenerii sociali.

Ministrul Energiei: Se reduce numarul posturilor de conducere la Complexul Energetic Oltenia

Complexul Energetic Oltenia va avea, din 30 iunie, o noua organigrama, care prevede reducerea posturilor de conducere cu aproximativ 20%. Astfel, compania va avea cu 100 de oameni mai putin, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Avertizare meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 1.

Detinutii, la incondeiat oua. Mai multe persoane private de libertate au realizat diverse decoratiuni cu specific pascal impreuna cu elevii

Mai multe persoane condamnate, aflate in custodia Penitenciarului Galati, au participat miercuri, 20 aprilie 2016, la un eveniment artistico-plastic organizat de catreAsociatia Tinerii si Viitorul in incinta Scolii Gimnaziale nr. 26 din Galati.

Perle de jurnalisti: Realitatea TV si B1 TV, cele mai multe greseli de limba romana, in luna martie

Posturile de televiziune Realitatea TV si B1 TV au inregistrat cele mai multe greseli de limba romana in luna martie - 22, respectiv, 18 -, potrivit raportului de monitorizare efectuat de Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan - Al. Rosetti.

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )