Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Energiei: Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei: Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Ministrul Energiei, Toma Petcu, sustine ca ministerul spera sa observe cel putin o stagnare a pretului energiei electrice, daca nu chiar o diminuare, in primul trimestru al anului viitor. continuă pe Adevărul

Speram sa observam cel putin o stagnare a pretului, daca nu chiar o diminuare

Ministerul Energiei se asteapta cel putin la o stagnare a energiei electrice, posibil chiar o diminuare, iar la gaze naturale nu a primit de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) semnale cu privire la o ajustare pozitiva, a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Ministrul energiei: O ordonanta a Ministerului Muncii amana cu un an aplicarea legii care prevede ca subventiile la incalzire vor fi acordate doar consumatorilor vulnerabili

Ministerul Energiei a prezentat la ultima sedinta a Guvernului o nota legata de evolutia Legii 196/2016 privind venitul minim de incluziune, care prevede si definirea consumatorului vulnerabil, a anuntat luni ministrul energiei, Toma Petcu, la o conferinta Focus Energetic. Legea ar fi trebuit sa intre in vigoare incepand cu data de 1 aprilie 2018, insa o ordonanta a Ministerului Muncii prevede o derogare de inca un an, a precizat Petcu. Legea 196/2016 prevede ca ajutoarele de incalzire nu mai pot fi acordate incepand cu aprilie 2018 decat consumatorilor vulnerabili. Dupa amanare, aceasta prevedere ar urma sa intre in vigoare de la 1 aprilie 2019.

Ministrul energiei respinge declaratiile alarmiste: Se tot pune problema daca ne ajung gazele in aceasta iarna. Da, ne ajung!

Toma Petcu, ministrul energiei, a criticat luni declaratiile alarmiste legate de importurile de gaze. In spatiul public au aparut o serie de declaratii alarmiste cum ca, la iarna, Romania va trebui sa importe gaze. Ma mir ca in 2017 exista oameni cu expertiza care se declara ingroziti de acest lucru. Totusi, Romania importa de zeci de ani gaze naturale, in mod special iarna, in varfuri de consum, a declarat Toma Petcu, luni, in cadrul unei conferinte Focus Energetic. Acesta a precizat ca sunt suficiente gaze pentru aceasta iarna. In plus, prognoza meteo pentru lunile de iarna este mult imbunatatita, estimand temperaturi in limitele normale ale perioadei.

Ministrul Energiei: Se tot pune problema daca ne ajung gazele in aceasta iarna. Da, ne ajung!

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost deranjat de declaratiile alarmiste din ultima perioada referitoare la importurile de gaze si a facut o serie de afirmatii pentru a clarifica acest aspect. In spatiul.

Tragedie in Maroc. Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite

Cel putin 15 persoane au decedat si alte cinci au fost ranite, duminica, intr-o busculada produsa in timpul unei operatiuni de distribuire a ajutoarelor alimentare in vestul Marocului, transmit.

Busuiocul, remediu natural pentru numeroase afectiuni. Lidia Fecioru: Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman

Busuiocul indreapta cel putin 15 lucruri in organismul uman. Poti bea ceai de busuioc pentru dureri de cap, de stomac, pentru pancreas, pentru formele de stres, migrene si depresii. Ceaiul de.

Dragnea: Bugetul primariilor in 2018 va fi cel putin la nivelul 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca in 2018, prin legea bugetului de stat se vor asigura venituri cel putin la nivel de 2017, unii vor avea venituri mai mari decat in 2017.

Cel putin 15 morti in centrul Rusiei intr-o coliziune intre un autobuz si un camion de busteni

Cel putin 15 persoane au fost ucise intr-o coliziune intre un autobuz si un camion cu busteni, in centrul Rusiei, a anuntat politia regionala, relateaza The Associated Press, scrie News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )