Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, anunt in scandalul somatiilor gresite

Antena3 Antena3,
Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, anunt in scandalul somatiilor gresite

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a facut un anunt in scandalul somatiilor de plata triplate de foarte multe firme din Capitala. Sectorul 1 lucreaza deja la rectificarea erorilor materiale. continuă pe Antena3

EUGEN TEODOROVICI: Suntem foarte interesati de continuarea finantarilor BERD

Tara noastra este foarte interesata de continuarea finantarilor Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in Europa Centrala si de Sud-Est, unde exista inca decalaje insemnate, a afirmat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Romania este interesata de continuarea finantarilor BERD

Romania este foarte interesata de continuarea finantarilor Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in Europa Centrala si de Sud-Est, unde exista inca decalaje insemnate, a afirmat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a participat in perioada 7-8 mai a. c. , la cea de-a 28 Reuniune Anuala a BERD organizata la Sarajevo, Bosnia si Hertegovina.

MINISTRUL FINANTELOR: Construirea autostrazii Belgrad-Timisoara, un deziderat major pentru ambele tari

Constructia unei autostrazi intre Belgrad si Timisoara este un deziderat major si va creste calitatea vietii romanilor si sarbilor, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit uni mesaj publicat pe pagina de Facebook a institutiei.

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )