Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul de finante grec acuza creditorii internationali de terorism

Antena3 Antena3,
Ministrul de finante grec acuza creditorii internationali de terorism

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia. continuă pe Antena3

Ministrul grec al Finantelor ii acuza pe creditorii internationali de terorism si de umilirea grecilor, dar se arata increzator intr-un acord: UE nu isi permite colapsul financiar al Greciei

Ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia se vor pronunta asupra ultimelor propuneri de acord ale institutiilor creditoare. Ceea ce fac cu Grecia are un nume: terorism, a acuzat Varoufakis intr-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo.

LIVETEXT Grexit: O singura zi pana la referendumul din Grecia. Ministrul de Finante grec acuza creditorii de terorism

Indemnati de patriotism, dar si de teama, grecii de peste hotare se grabesc sa ajunga acasa pentru a vota la referendumul de duminica, 5 iulie. Ministrul de Finante grec acuza Troika de terorism:Ceea ce fac ei Greciei are un nume - terorism.

Ministrul grec de Finante: Ceea ce fac creditorii internationali cu Grecia poate fi numit intr-un singur fel - terorism

Ministrul grec al Finantelor, Yannis Varoufakis, a declarat ca Uniunea Europeana nu-si permite intrarea Greciei in colaps financiar, acuzand creditorii internationali de terorism, scrie The Guardian. Ceea ce.

Yanis Varoufakis acuza creditorii Greciei de terorism

Yanis Varoufakis, ministrul elen de finante, a acuzat creditorii tarii ale de terrorism si de intentia de a-I umili pe greci.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditorii internationali este aproape finalizat

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditorii sai este aproape finalizat, in urma discutiilor pe care Guvernul elen si oficialii europeni le-au purtat pe.

Grecia a intrat in incapacitate de plata. Premierul elen vrea sa continue negocierile cu creditorii internationali

Grecia nu a platit transa de imprumut de 1,6 miliarde de euro catre FMI si a intrat in incapacitate de plata, informeaza B1 TV. Ministrii de Finante din zona Euro au respins cererea guvernului de la Atena de a.

Criza din Grecia: Ministrul de Finante este 100% sigur ca se va ajunge la un acord cu creditorii dupa referendumul de duminica

Grecia va avea nevoie de 50 de miliarde de euro in urmatorii trei ani pentru a-si stabiliza finantele, considera Fondul Monetar International FMI). Totodata, Fondul a redus previziunile de crestere economica la zero. Ministrul de Finante Yanis Varoufakis a estimat joi ca exista '100% sanse' sa se ajunga la un acord intre Atena si creditorii internationali dupa referendumul din 5 iulie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )