Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ministrul de Finante, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji

Antena3 Antena3,
Ministrul de Finante, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca sunt sustenabile maririle salariale recente. Tot ce este promisiune in planul de guvernare, tot. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji de sustenabilitate

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca sunt sustenabile maririle salariale recente, transmite Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, anunta salarii marite pentru medici, de la 1 martie

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a anuntat ca, incepand de joi, 1 martie 2018, salariile tuturor medicilor si asistentelor din Romania vor urca pe grila din 2022, scrie Hotnews .

Ce a raspuns Dragnea, intrebat daca Kovesi merita martisor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca barbatii au ocazia pe 1 si 8 martie sa isi mai spele din pacate de doua ori pe an, deoarece aceste zile sunt pentru doamne si domnisoare.

Dragnea, intrebat daca va ataca la Curtea Constitutionala o decizie a presedintelui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Sa ajungem in acea realitate si vom vedea

Liviu Dragnea, a refuzat miercuri sa spuna clar daca el, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sau Guvernul, va ataca la Curtea Constitutionala o eventuala decizie a presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea de revocare a lui Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Sa ajungem in acea realitate, care deocamdata e virtuala, si vom vedea, a spus Dragnea la Parlament.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )