Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce a raspuns Dragnea, intrebat daca Kovesi merita martisor

Antena3 Antena3,
Ce a raspuns Dragnea, intrebat daca Kovesi merita martisor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca barbatii au ocazia pe 1 si 8 martie sa isi mai spele din pacate de doua ori pe an, deoarece aceste zile sunt pentru doamne si domnisoare. continuă pe Antena3

Dragnea, intrebat daca va ataca la Curtea Constitutionala o decizie a presedintelui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Sa ajungem in acea realitate si vom vedea

Liviu Dragnea, a refuzat miercuri sa spuna clar daca el, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sau Guvernul, va ataca la Curtea Constitutionala o eventuala decizie a presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea de revocare a lui Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Sa ajungem in acea realitate, care deocamdata e virtuala, si vom vedea, a spus Dragnea la Parlament.

REACTIA NEASTEPTATA a lui Dragnea, cand a fost intrebat daca LAURA KOVESI MERITA UN MARTISOR! Seful PSD i-a lasat MASCA pe toti (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit miercuri, pe culoarele Parlamentului, despre martisoare si cadourile pe care ar trebui sa le primeasca femeile de 1 si 8 martie. Seful PSD a declarat ca barbatii nu ar trebui sa dea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3316 seconds )