Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Finantelor anunta cu cat cresc pensiile: Acesta ar putea fi procentul din septembrie

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor anunta cu cat cresc pensiile: Acesta ar putea fi procentul din septembrie

Ministrul Finantelor a facut un anunt important pentru romani. Florin Citu spune ca pensia ar putea creste de la 1 septembrie cu 10%, insa Guvernul poate lua o alta decizie. continuă pe Antena3

Cat a cheltuit Romania in criza coronavirusului. Ministrul Finantelor anunta si o surpriza placuta

Cheltuielile legate direct de criza provocata de coronavirus sunt de 3,1 miliarde lei, la 5 luni, iar impactul pandemiei, la jumatatea anului, este de circa 10 miliarde lei, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

De ce nu cresc pensiile cu 40%. Anuntul facut de ministrul Finantelor!

Florin Citu a facut dezvaluiri cu privire la pensiile romanilor. Ministrul Finantelor a explicat luni seara, la un post de televizune, de ce nu a crescut veniturile cu 40%.

Costul urias pe care l-a platit Romania in aceasta criza COVID-19. Ministrul Finantelor a dezvaluit cifrele

Criza COVID ne-a costat pana acum 3,1 miliarde de lei, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu. Ministrul a mai spus ca in aceasta suma sunt incluse pe langa echipamentele cumparate si cheltuielile sociale, printre care somajul tehnic.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, programul national de investitii si relansare.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri, programul national de.

Florin Citu: Transporturile vor primi o alocare record la rectificarea bugetara Ce spune ministrul Finantelor despre situatia economica

Ministerul Transporturilor va avea o suma record alocata la rectificarea bugetara pregatita de Guvernul Orban, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a explicat ca e nevoie de investitii.

Florin Citu, lovitura puternica pentru pensionari. Cu cat doreste, de fapt sa creasca pensiile

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta vremuri grele pentru varstnici. Acesta a anuntat in cursul serii de luni ca sustine o crestere a pensiilor de 10%, pentru a pastra buget si pentru alocatii si investitii. Potrivit acestuia, majorarea pensiilor ar fi pusa in aplicare incepand cu 1 septembrie. N-are sens sa vorbim despre cresterea pensiilor fara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )