Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Finantelor, detalii de ultima ora despre pensii si alocatii. Florin Citu: Cheltuielile le stim, veniturile sunt estimate (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor, detalii de ultima ora despre pensii si alocatii. Florin Citu: Cheltuielile le stim, veniturile sunt estimate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca Guvernul Orban a prevazut in Legea bugetului de stat pentru anul 2020 resursele pentru a plati pensiile si salariile. in ceea ce priveste. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti .

ALEGERI ANTICIPATE. Ministrul de Finante, anunt de ultima ora

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni ca in bugetul de stat este prevazut un fond de rezerva de un miliard de lei pentru finantarea alegerilor locale si parlamentare.

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Citu sustine afirmatiile lui Orban pe tema pensiilor si alocatiilor: Cresterea cheltuielilor, conditionata de incasarile la buget. PSD nu a aratat sursa de finantare

Ministrul Finantelor a transmis ca sustine pe deplin afirmatiile premierului legate de pensii si alocatii. Duminica dimineata, Ludovic Orban a declarat ca majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1.

Ministrul Finantelor, lovitura pentru romani dupa anuntul lui Orban ca pensiile si alocatiile nu se majoreaza conform legii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca nu exista bani la buget pentru majorarile la pensii si alocatii si acuza PSD de iresponsabilitate maximacare, in disperarea de a-si salva imaginea, sunt gata sa arunce in aer Romania.

Ministrul Finantelor, anunt despre pensiile romanilor: PSD a aprobat o lege fara sursa de finantare si a aruncat-o asupra noastra

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca exista bani prevazuti pentru pensii in buget si ca legislatia este respectata, subliniind ca PSD a trecut prin Parlament o lege a pensiilor care a arata un impact negativ pentru buget de 24 miliarde lei in 2020.

TAXA AUTO 2020. Ce se intampla cu taxa auto in 2020. Ministrul Mediului, anunt de ultima ora pentru romani

Guvernul Orban nu va implementa in acest an nici o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. Anuntul a fost facut de Ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora: Perioada in care listele de someri se plimba de un angajator la altul a luat sfarsit

Reorganizarea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca a inceput, iar in maximum o luna ar trebui sa se vada schimbarile, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Apel de ultima ora al Politiei. Sofer fugar, dupa ce a lovit cu masina o copila de 11 ani

Politia face un apel de ultima ora pentru gasirea unui sofer care a lovit cu masina o fata de 11 ani, dupa care a fugit. Totul s-a intamplat vineri seara, iar imaginile de pe camerele de supraveghere arata ca soferul a oprit initial la locul accidentului, dar a plecat la scurt timp.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )