Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Finantelor: Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice mai devreme de 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor: Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice mai devreme de 1 ianuarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat, marti, ca este posibil ca masura reducerii TVA la 19% sa fie luata mai devreme de 1 ianuarie 2016. Acest lucru este sigur, avem 19% la TVA de la 1. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Reducerea TVA-ului de la 1 ianuarie, un lucru sigur. Posibil ca aceasta masura sa fie aplicata chiar mai devreme (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca reducerea TVA-ului de la 24% la 19% este un lucru sigur si ca va fi aplicata cel tarziu la 1 ianuarie. 19% la TVA este un lucru sigur, de la 1.

Reducerea TVA la alimente, impact negativ in vanzarile Carrefour

Vanzarile Carrefour Romania au fost afectate de reducerea TVA la alimente si bauturi non-alcoolice de la 24% la 9%, impactul negativ fiind de 3 puncte procentuale. Compania a raportat insa o crestere organica a.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici: Cine poate sa imi spuna mie, ca stat, care e deficitul optim in care sa ma pot dezvolta? Impozitele pe cladiri pot fi marite pana la 500%

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a pledat marti seara impotriva austeritatii bugetare si a afirmat ca tinta de deficit negociata de Romania este legala, dar artificiala si poate conduce la cresterea decalajului economic dintre tara noastra si statele occidentale, care nu respecta intotdeauna un deficit foarte mic.

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane.

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane.

Consultanti fiscali, despre ne-promulgarea Codului Fiscal: Nu mediul de afaceri a cerut reducerea TVA/Vom asista la intirzieri si noi dispute politice care nu aduc nimic incurajator

Cand discutam despre Codul Fiscal trebuie sa avem in vedere doua lucruri distincte: primul este legat de faptul ca acest Cod aduce clarificari si imbunatatiri fostului Cod Fiscal, clarificari solicitate de reprezentantii mediului de afaceri din Romania, iar acest lucru este, fara indoiala, un lucru bun. Al doilea aspect pe care trebuie sa-l avem in vedere este legat de reducerile de taxe si/sau de cote. Aceste reduceri nu au fost solicitate de mediul de afaceri, insa trebuie spus ca reprezentantii businessurilor il apreciaza ca folositor pe segmentul pe care opereaza. Sunt asadar doua aspecte distincte, iar discutiile care au stat la baza ne-promulgarii Codului tin de sustenabilitatea acestor reduceri. Toti ne dorim un buget echilibrat si suntem constienti-vazand ce se intampla in Grecia dar si in alte tari- ca o desciplina bugetara stricta ar fi de dorit unor derapaje. Altfel spus, daca aceste masuri de reducere a taxelor ar fi urmate in scurt timp de cresteri ale altor taxe sau de infiintarea unora noi, atunci mai bine ca ele sa nu vina, a spus luni pentru HotNews. ro Dan Badin, partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )