Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

B1 B1,
Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul. continuă pe B1

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor justifica imprumutul de 87 de miliarde de lei. Romania se va imprumuta, in 2020, mai mult decat in timpul crizei economice.

Romania se imprumuta, anul acesta, mai mult decat in timpul crizei economice. Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca va folosi jumatate din acel imprumut, peste 40 de miliarde de lei pentru achitarea datoriilor ajunse la scadenta facute de guvernele anterioare. Restul imprumutului va acoperi deficitul bugetar.

Ministrul Finantelor refuza sa dea explicatii in Senat despre imprumuturile Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu nu va participa marti la audierea din Comisia Economica din Senat, unde senatorul Daniel Zamfir l-a invitt pentru a da explicatii legate de imprumuturile contractate de Romania. Citu sustine ca parlamentarii au alte modalitati prin care pot afla informatii de la ministri, fara a face circ politic.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Tara noastra va avea probleme cu investitorii straini daca va fi aprobat proiectul care prevede ca Parlamentul sa intervina direct in modul de adminis-trare a datoriei publice, considera ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

MINISTRUL FINANTELOR: Nu se vor face modificari la Codul Fiscal in 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, in 2020, nu vo fi facute modificari la Codul Fiscal, acesta fiind un mesaj pentru mediul de afaceri.

MINISTRUL FINANTELOR: Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare

Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare, a declarat, sambata, ministrul Finantelor, Florin Citu, care a afirmat totodata ca nu i-a recomandat presedintelui Klaus Iohannis sa o retrimita in Parlament, desi a discutat cu seful statului pe marginea subiectului.

Ministrul Finantelor refuza audierea in Comisia Economica din Senat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca nu se va prezenta, marti, la Comisia Economica din Senat, pentru a da explicatii legate de imprumuturile contractate de Minister, Citu spunand ca solicitarea privind audierea contravine regulamentului Parlamentului. Ministrul sustine ca parlamentarii au alte modalitati prin care pot afla informatii de la ministri, fara a face circ politic.

Ministrul Finantelor, anunt important despre ANAF si Codul fiscal: Fortez lucrurile prin CSAT (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut, luni, o intrevedere cuparlamentarii liberali. Dupa dezbaterile care au durat cateva ore, Citu a declarat caanul acesta nu se vor face modificari la Codul.

Ministrul Finantelor, intrebat ce salariu are: 12.000 lei lunar, mai putin decat ca parlamentar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, ca el castiga 12. 000 lei lunar, mai putin de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )